Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023

Benieuwd naar wat een elektronische lockersysteem voor uw organisatie kan betekenen? Bezoek LoQit bij stand 11.5.12 tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2023. Samen met onze partner KUARIO verwelkomen we je bij onze stand en vertellen we je meer over de mogelijkheden. Zo krijgt u een live demonstratie van ons lockersysteem!

Unieke features van het elektronisch sluitsysteem

asset management voor lockers
voordelen loqit elektronisch sluitsysteem

Meer over KUARIO

Bezoek aan de beursvloer

Tijdens de vakbeurs tref je als bezoeker honderden facilitaire toeleveranciers op de beursvloer. Daarnaast is er een aanvullend programma dat bestaat uit diverse lezingen, prijsuitreikingen en het aanbod van de genomineerden voor deze vakprijs. Om goed wegwijs te kunnen worden op de beursvloer biedt de organisatie naast deze website ook een beursapp en plattegronden aan, zowel op als rond de beursdagen, digitaal als analoog. 

Voor een bezoek aan de beursvloer op het gebied van werkomgeving, gebouwbeheer en werkplekken is enkel een kostelose registratie nodig. Handig om dit vooraf te doen, zodat je niet in een wachtrij hoeft te staan bij binnenkomst. Mocht dit niet lukken, dan kunt u zich altijd nog bij de ingang registreren. 

Meer weten over het lockersysteem van LoQit? 

lockers zorg
Productnieuws

Voordelen dynamisch lockergebruik in de zorg

Met het elektronische lockersysteem van LoQit voorziet u uw personeel van een gebruiksvriendelijke en veilige plek om persoonlijke spullen op te bergen. Uw medewerkers hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun spullen en kunnen zich volledig concentreren op wat écht belangrijk is: hun werk als zorgprofessional.

Lees verder »
asset management voor lockers
Productnieuws

Asset management voor lockers

De uitgifte van benodigdheden voor medewerkers, klanten of bezoekers wilt u uiteraard zo efficiënt mogelijk regelen. Toch gebeurt dit nog vaak met de hand – en dat kost veel tijd. Door het inzetten van lockers als uitgiftepunt is het heel eenvoudig om ‘assets’ beschikbaar te stellen.

Lees verder »
voordelen bekabeld elektronisch sluitsysteem
Productnieuws

De voordelen van een bekabeld elektronisch sluitsysteem

Medewerkers, scholieren en/of andere bezoekers willen allemaal hun spullen veilig kunnen opbergen. Als beheerder wil je hier zo weinig mogelijk werk van hebben. Geen tijdrovende zaken met kwijtgeraakte sleutels of lockers die niet functioneren omdat de batterij leeg is. Voor al deze zaken is een bekabeld elektronisch sluitsysteem als LoQit de perfecte oplossing.

Lees verder »
digitale betaalmogelijkheid
Productnieuws

Unieke feature: digitale betaalmogelijkheid

Smart lockers op kantoor bieden veel meer dan alleen een veilige opbergplek. Het geeft medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken, waar en wanneer ze maar willen. Het verbetert de samenwerking onderling én de slimme lockeroplossing bespaart ook nog eens veel tijd voor beheerders. Een oplossing die precies bij de dynamische werkomgevingen van vandaag de dag passen.

Lees verder »
cloud based saas oplossing
Productnieuws

Veilig in gebruik dankzij de cloud-based SaaS-oplossing

Het elektronisch sluitsysteem voor lockers en/of uitgiftesystemen van LoQit biedt vele voordelen. Met het slimme lockersysteem bespaart u niet alleen veel ruimte, tijd en kosten. Uw lockers zijn bovendien altijd goed bereikbaar en beveiligd dankzij onze cloud-based SaaS-oplossing.

Lees verder »
locker management systeem
Productnieuws

Meer over het Locker Management Systeem en KUARIO app

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is een veilige en flexibele totaaloplossing voor lockers en/of uitgiftesystemen. Het systeem wordt gekenmerkt door de flexibele en gebruiksvriendelijke faciliteiten vanuit het zelfmanagement principe. Het doel hiervan is om de beheerder grotendeels te ontzorgen, door de gebruiker meer zelfstandigheid te geven. Hoe zich dit precies uit in de praktijk vertellen we in dit artikel.

Lees verder »
nl_NL