Beveiliging en privacy in slimme lockeroplossingen

In een tijd waarin technologie steeds meer in ons dagelijks leven is geïntegreerd, zijn slimme lockeroplossingen een welkome toevoeging voor bedrijven en instellingen. Deze innovatieve systemen bieden niet alleen handige opslagmogelijkheden, maar ook een naadloze en efficiënte gebruikerservaring. 

Bij LoQit hebben we meer dan tien jaar ervaring in het veilig opbergen van waardevolle spullen. Ons state-of-the-art elektronisch sluitsysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar handhaaft ook de hoogste normen voor beveiliging en privacy.

Gebruiksvriendelijk en veilig lockeroplossing

Bij LoQit vinden we het belangrijk om een naadloze en efficiënte ervaring te bieden voor zowel gebruikers als beheerders van de smart lockers. Dat zie je terug in onze features zoals de mobiele app en betaalmogelijkheden voor gebruikers, en het Locker Management Systeem voor beheerders. Maar ook beveiliging is belangrijk:

Cloud-based veiligheid

Onze keuze voor het Microsoft Azure cloud-platform is gebaseerd op solide redenen:

 

  • ISO 27001/27002 certificering: de Azure datacenters zijn ISO 27001/27002 gecertificeerd voor informatiebeveiliging. Dit betekent dat onze systemen voldoen aan de hoogste normen voor gegevensbescherming en beveiliging.
  • SOC1/SOC2 en SSAE 16/ISAE 3402 certificering: deze certificeringen zijn een bewijs van de robuuste beveiligingsprotocollen en processen die worden gehanteerd binnen het Azure-ecosysteem.
  • GDPR conformiteit: we waarborgen de opslag en verwerking van gebruikersinformatie binnen Microsoft Azure in overeenstemming met de GDPR (AVG) richtlijnen.
  • Versleuteld dataverkeer: alle gegevens die worden verzonden tussen de lockers en de Locker Management Software worden beveiligd met HTTPS (TLS) versleuteling. Dit voorkomt ongeautoriseerde toegang tot gevoelige informatie.
vakbeurs loqit

Veilige en slimme lockeroplossingen

Het lockersysteem van LoQit is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar garandeert ook dat gevoelige gegevens veilig en in overeenstemming met de wet worden behandeld. U kunt erop vertrouwen dat uw waardevolle spullen bij ons in goede handen zijn. Benieuwd naar alle mogelijkheden en hoe onze lockeroplossing het beste bij uw organisatie past? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

betaaltechnologie lockers
Innovatie

Integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen

In een constant veranderende wereld waarin technologische vooruitgang en de behoefte aan gebruiksgemak en veiligheid snel toenemen, wordt de noodzaak voor innovatieve oplossingen steeds duidelijker. Een voorbeeld hiervan is de slimme integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen, zoals door LoQit geïmplementeerd.

Lees verder »
nl_NL