Veilig en slim opbergen
met LoQit

Altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten

Met een decennia lange ervaring op het gebied van veilig en slim opbergen heeft LoQit een state-of-the-art elektronisch sluitsysteem voor lockers en uitgiftesystemen ontwikkeld. Onze missie is onze klanten in staat te stellen om flexibele en gebruiksvriendelijke faciliteiten aan te kunnen bieden op het gebied van veilig opbergen. Het elektronisch sluitsysteem vormt samen met het Software as a Service-model (SaaS) een veilige en flexibele totaaloplossing die wordt gekenmerkt door meer zelfstandigheid voor de gebruiker en het ontzorgen van de beheerder. Dit alles binnen een veilige cloud-based omgeving.

Geschiedenis

LoQit is een Nederlands hightechbedrijf dat ontstaan is vanuit een jarenlange expertise in de lockermarkt. In de sterk digitaliserende markt werd meer en meer gebruik gemaakt van technologieën uit de wereld van toegangscontrole. Dit leidde er al snel toe dat er behoefte ontstond aan een elektronisch sluitsysteem voor lockers met een grote mate van flexibiliteit en verscheidenheid aan toegangsmethodes, zoals passen, smartphones en terminal gebruik. Hier is LoQit op ingesprongen door het ontwikkelen van een perfect op lockers toegesneden oplossing in de vorm van een bekabeld elektronisch sluitsysteem met geavanceerde software.

Subsidie

LoQit BV ontwikkelt en vermarkt innovatieve flexibele elektronische sluitsystemen voor opbergmeubilair, zoals bijvoorbeeld lockers. De onderneming wil haar activiteiten en marktaandeel (ook internationaal) flink gaan opschalen en uitbreiden en hiervoor is haar bestaande productengamma niet toereikend. Er is de behoefte aan een nieuw type slot/sluitsysteem, welke tegen een zeer concurrerende prijs in de markt gezet kan worden teneinde de gewenste groei mogelijk te kunnen maken. Aanvrager wil daarom in het kader van dit project in samenwerking met enkele externe deskundigen een nieuw type elektronisch slot gaan ontwikkelen.

Werken bij LoQit

Door de blijvende ontwikkelingen in de digitale markt is LoQit regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij een passie voor technische ontwikkelingen, ben je in staat oplossingsgericht te werken en wil je deel uitmaken van een team met ervaren professionals?

Stuur een open sollicitatie naar info@loqit.nl