Over ons

Flexibele oplossingen voor uw lockersysteem

Met een decennialange ervaring op het gebied van het veilig opbergen heeft LoQit een state-of-the-art elektronisch sluit systeem ontwikkeld. Deze sluit perfect aan bij de eisen en wensen van vandaag en morgen. Een zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief hightech platform voor zowel gebruikers als beheerders van lockersystemen gericht op het zo efficiënt mogelijk maken van uw bedrijfsvoering. In welke bedrijfstak u ook werkt, LoQit draagt zorg voor een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf eventueel geïntegreerd in uw bestaande systemen.

Onze geschiedenis

LoQit is een Nederlands hightechbedrijf dat ontstaan is vanuit een jarenlange expertise in de lockermarkt. In de sterk digitaliserende markt werd meer en meer gebruik gemaakt van technologieën uit de wereld van toegangscontrole. Dit leidde er al snel toe dat er behoefte ontstond aan een elektronisch sluitsysteem voor lockers met een grote mate van flexibiliteit en verscheidenheid aan toegangsmethodes, zoals passen, smartphones en terminal gebruik. Hier is LoQit op ingesprongen door het ontwikkelen van een perfect op lockers toegesneden oplossing in de vorm van een bekabeld elektronisch sluitsysteem met geavanceerde software

Onze missie

Onze missie is om onze klanten in staat te stellen om flexibele en gebruiksvriendelijke faciliteiten aan te kunnen bieden op het gebied van veilig opbergen. Het elektronisch sluitsysteem is hierbij faciliterend aan het doel: flexibiliteit en veiligheid.

Ons team

LoQit werkt met een team van zeer ervaren professionals op het gebied van lockermanagement, elektronica hardware, software ontwikkeling en netwerken. Een team dat u graag helpt met uw lockervraagstukken.