Sluitysteem oplossingen op maat voor elk lockersysteem

Gebruiksvriendelijk hightech platform

Met een decennia lange ervaring op het gebied van het veilig opbergen heeft LoQit een state-of-the-art elektronisch sluitsysteem oplossing ontwikkeld voor lockers en uitgiftesystemen. Een zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief hightech platform voor zowel gebruikers als beheerders van lockersystemen gericht op het zo efficiënt mogelijk maken van de bedrijfsvoering. De veiligheid is gewaarborgd met functionaliteiten van het Microsoft Azure cloud-platform. Indien gewenst kunt u het lockermanagement als service afnemen en het lockermanagementsysteem koppelen of integreren met bestaande systemen. Neem gerust contact met ons op om te kijken welke oplossing het beste bij uw bedrijf/klant past.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Jeroen van Dasselaar
Nederland
+31 (0)6 12 86 33 50
jvandasselaar@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Lockermanagement

Om de beheerslast van de beheerder zo laag mogelijk te houden is LoQit ontwikkeld op de pijler van ‘Self-Management’. De beheerder wordt ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. De instellingen voor gebruik zijn op afstand aan te passen, zoals het aanmaken van groepen en type gebruikers en daarbij behorende configuratie zoals betalend/niet betalend en grote/kleine locker. De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid met betrekking tot het beheren en gebruiken van zijn of haar locker. Met de LoQit app kan de gebruiker bijvoorbeeld eenvoudig passen koppelen aan zijn of haar account en betalen voor het gebruik van de locker (en eventueel ook andere toepassingen zoals de koffiemachine of kopieerapparaat).

Cloud-based

LoQit waarborgt de veiligheid door gebruik te maken van alle functionaliteiten binnen het Microsoft Azure cloud-platform. De gebruikersinformatie wordt binnen de Microsoft Azure omgeving opgeslagen volgens de GDPR (AVG) richtlijnen. De Azure datacenters zijn:

  • ISO 27001/27002 gecertificeerd voor informatiebeveiliging
  • SOC1/SOC2 en SSAE 16/ISAE 3402 gecertificeerd

 

Al het dataverkeer dat plaatsvindt tussen de lockers en de Locker Management Software wordt middels HTTPS (TLS) versleuteling verzonden.

Software as SaaS-model

Wilt u volledige ontzorgd worden op het gebied van uw ICT? Bij LoQit heeft u de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. Uw systemen zijn dan altijd up to date qua beveiliging en functionaliteit. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen.

Systeemintegratie

LoQit is altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Het kan zijn dat u reeds gebruik maakt van bijvoorbeeld een security, smart building, HR of facilitair management systeem. De flexibiliteit van het LoQit lockermanagement systeem maakt het mogelijk om eenvoudig te koppelen of zelfs te integreren met uw bestaande systemen. Het doel: een zo efficiënt mogelijke werkwijze te creëren voor alle medewerkers en gebruikers.

nl_NL