Blijf op de hoogte

Nieuws
& Updates

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en technieken van ons elektronisch sluitsysteem voor lockers en uitgiftesystemen? En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Lees dan onderstaande nieuwsberichten.

cloud based saas oplossing
Productnieuws

Veilig in gebruik dankzij de cloud-based SaaS-oplossing

Het elektronisch sluitsysteem voor lockers en/of uitgiftesystemen van LoQit biedt vele voordelen. Met het slimme lockersysteem bespaart u niet alleen veel ruimte, tijd en kosten. Uw lockers zijn bovendien altijd goed bereikbaar en beveiligd dankzij onze cloud-based SaaS-oplossing.

Lees meer >>
elektronisch sluitsysteem rijnijssel
Onderwijs

Rijn Ijssel – Gelderland

Rijn Ijssel is hét Regionaal Opleidingscentrum (ROC) voor Arnhem, Wageningen en omstreken. Met ruim 13.500 studenten is Rijn Ijssel de grootste school voor het middelbaar

Lees meer >>
slimme werkomgeving
Blog

Werkomgeving transformeren in slimme werkomgeving

Tegenwoordig willen we gewaardeerd worden voor onze prestaties en bijdragen, niet voor het aantal uren waarvoor we aan het werk zijn. Dat betekent meer vrijheid, flexibiliteit en instrumenten vanuit de organisatie. Zodat werknemers kunnen doen waar zij goed in zijn en optimaal kunnen presteren. Dit uit zich allemaal in de nieuwe slimme werkomgeving: een omgeving waar veel slimme technologië bij komt kijken om in te spelen op de behoeften van zowel de organisatie als medewerkers.

Lees meer >>
voordelen slim lockersysteem kantoor
Blog

Voordelen van een slim lockersysteem op kantoor

Steeds meer kantoren switchen van een traditionele werkwijze naar een flexibele manier van werken. Werknemers krijgen flexwerkplekken, kantoren worden omgetoverd tot een open kantoorlandschap en het activiteit gerelateerd werken wordt alsmaar meer. En dit gaat hand in hand met de inzet van slimme technologie, waaronder een slim lockersysteem voor op kantoor.

Lees meer >>
locker management systeem
Productnieuws

Meer over het Locker Management Systeem en KUARIO app

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is een veilige en flexibele totaaloplossing voor lockers en/of uitgiftesystemen. Het systeem wordt gekenmerkt door de flexibele en gebruiksvriendelijke faciliteiten vanuit het zelfmanagement principe. Het doel hiervan is om de beheerder grotendeels te ontzorgen, door de gebruiker meer zelfstandigheid te geven. Hoe zich dit precies uit in de praktijk vertellen we in dit artikel.

Lees meer >>
Bedrijven

Stadshart Amstelveen

LoQit heeft samen met Sonesto lockers geleverd aan winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Stadshart Amstelveen biedt winkelende klanten de mogelijkheid om spullen veilig op te bergen tijdens het winkelen.

Lees meer >>
Onderwijs

Melanchton Business School

De Melanchton Business School is één en al bedrijvigheid. Het gebouw, de (praktijk)lokalen, de kas, de tuinen en onze lessen zijn erop ingericht om jou zoveel mogelijk te laten doen en ontdekken. Je werkt met dieren, klanten, planten, kinderen, ouderen, studenten, ondernemers, publiek… en gaat al vanaf klas 1 naar bedrijven of instellingen in de buurt. Reken maar dat je hier weinig tijd krijgt om stil te zitten.

Lees meer >>
Kleedruimtes

Lomar Sportvilla – Dieren

Zoek je een sportschool of fitnessclub in Dieren e.o. waar jij je thuisvoelt, je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Lomar Sportvilla de beste keuze! Lomar Sportvilla in Dieren is er voor iedereen die wil afvallen, werken aan een gezondere levensstijl, kracht wil opbouwen of zich fitter/energieker wil voelen. Door middel van op maat gemaakte trainingsschema’s, persoonlijke begeleiding en een uitgebreid aanbod aan fitness en groepslessen kan iedereen zijn persoonlijke doel halen bij Lomar Sportvilla!

Lees meer >>
Shape
Shape

Altijd op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!