Veilig opgeborgen

Helder inzicht in gebruik door leerlingen en studenten

Door haar jarenlange ervaring in de onderwijsmarkt heeft LoQit een duidelijk inzicht gekregen in het gebruik van lockers door leerlingen en studenten alsmede het beheer van de lockers door conciërges en gebouwbeheerders. Laptops, tablets, schoolspullen en telefoons dienen te allen tijde veilig opgeborgen te kunnen worden in de schoolkluisjes. Met het lockerbeheersysteem van LoQit kunt u als beheerder eenvoudig de lockers op afstand openen, blokkeren of vrijgeven wanneer een leerling zijn/haar telefoon, pas of pincode is vergeten.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Jeroen van Dasselaar
Nederland
+31 (0)6 12 86 33 50
jvandasselaar@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Eenvoudige oplossingen

Met LoQit heeft u altijd de sleutel voor de toekomst in handen. Het LoQit sluitsysteem is flexibel in haar toepassingen en op diverse manieren te bedienen: pincode, RFID, vingerafdruk en met de smartphone. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige en moderne manier van toegang tot uw opbergmeubilair. Tevens is het mogelijk om via USB uw mobiele device op te laden in de locker.

Veilig in gebruik en beheer

Hoe vaak gebeurt het dat een leerling of student een sleutel, pasje of pincode vergeten is en geen toegang meer heeft tot zijn of haar locker? Met het lockermanagement systeem van LoQit kunt u, als beheerder, eenvoudig hulp bieden door op afstand de locker te openen, te blokkeren of eventueel vrij te geven voor gebruik.  Ook het configureren van de software is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het toekennen van lockers voor vast of dynamisch gebruikt of het wisselen van lockers voor een nieuw schooljaar, het is allemaal snel en efficiënt uit te voeren door gebruik te maken van de software van LoQit.

Integratie

Wilt u integreren met uw leerlingvolgsysteem of elektronische leeromgeving? LoQit is gemakkelijk te koppelen met andere systemen zodat u nog efficiënter kan werken en uw data altijd consistent en up-to-date is.

Meer weten?

Download geheel vrijblijvend onze Onderwijs brochure.

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL