Slimme oplossingen

Slim inrichten van de moderne flexibele werkplek

Smart offices vragen om slimme oplossingen passend bij de eisen van nu voor het inrichten van de moderne flexibele werkplek. Met het LoQit platform kunt u uw medewerkers faciliteren om hun of uw waardevolle spullen veilig op te bergen. Wilt u de lockers alleen tijdelijk beschikbaar stellen? Geen probleem, door gebruik te maken van de locker management software van LoQit is elke situatie configureerbaar zodat u altijd de oplossing heeft die het beste past bij uw eigen kantooromgeving.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Jeroen van Dasselaar
Nederland
+31 (0)6 12 86 33 50
jvandasselaar@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Activity based working

U wilt uw lockers zo efficiënt mogelijk inzetten en dus graag ter beschikking stellen daar waar de mensen werken en gebruik maken van het systeem. Door inzicht te krijgen in de bezettingsgraad en de beschikbaarheid van de lockers bent u in staat om optimaal gebruik te maken van de opbergruimte en uw medewerkers altijd en op de juiste plek de mogelijkheid te bieden om waardevolle spullen veilig op te bergen. Vanuit de app is het ook mogelijk om push berichten te sturen naar de gebruikers wanneer er bijvoorbeeld te lang geen actief gebruik gemaakt wordt van een locker.

Third-party-integration

Maakt u reeds gebruik van werkpleksoftware of heeft u een toegangscontrole platform waarmee u wilt integreren? Onze lockermanagement software is zodanig geschreven dat het eenvoudig is om koppelingen te maken of zelfs volledig te integreren met andere software systemen.

Flexibel in gebruik

Of u nu uw medewerkers een eigen locker ter beschikking stelt of dat u de lockers dynamisch in gebruik wilt stellen, LoQit maakt het mogelijk. De lockers kunnen worden bediend met smartphone, bedrijfspas, pincode of zelfs een vingerscan oftewel geen gedoe meer met sleutels die kwijt zijn of het vervangen van batterijen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw medewerkers geen toegang krijgen tot hun locker dan kunt u als beheerder eenvoudig op afstand ondersteunen door gebruik te maken van de locker management software.

Ultiem functioneel design

Het lockerslot van LoQit is zowel qua functie als design het meest innovatieve systeem op de markt. Met onder andere de mogelijkheid om een smartphone op te laden en door geïntegreerde LED verlichting ziet ook de binnenkant van de locker er fantastisch uit. Vanuit de lockermanagement software bent u zelfs in staat om de manier van openen van het slot te configureren. Of u nu wilt dat het deurtje openspringt wanneer de gebruiker de locker opent of wanneer u liever heeft dat de lockers openen wanneer u een duwtje geeft tegen de deur, LoQit maakt het allemaal mogelijk.

Meer weten?

Download geheel vrijblijvend onze Smart Workplaces brochure.

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL