Zorgeloos werken

Naadloze aansluiting op de manier van werken binnen de zorg

Door onze jarenlange ervaring met het plaatsen van lockers in de zorgmarkt zijn wij er in geslaagd een sluitsysteem te ontwikkelen dat naadloos aansluit op de manier van werken binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers hun belangrijke werk kunnen doen terwijl hun waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Erik Jorritsma
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
ejorritsma@loqit.nl

Werken in ploegendiensten

Doordat LoQit de mogelijkheid biedt om tijdsrestricties in te stellen in de software wordt voorkomen dat uw medewerkers lockers ‘claimen’. Zo kunt u de beschikbaarheid van lockers voor de volgende shift te allen tijde garanderen. De beheerder van de lockers kan eenvoudig deze tijdsrestricties instellen in de locker management software.

Hygiëne en schoonmaken

Het LoQit slot is softwarematig in te stellen om middels ‘push to open’ de deurtjes te kunnen openen. Hierdoor zijn de deuren greeploos en dus gemakkelijk te reinigen en schoon te houden. Tevens kunt u eenvoudig de lockers vrijgeven vanuit de locker management software of door middel van tijdsrestricties voor het reinigen van de lockers door de schoonmakers.

Flexibel in gebruik

Of u nu uw medewerkers een eigen locker ter beschikking stelt of dat u de lockers dynamisch in gebruik wilt stellen, LoQit maakt het mogelijk. De lockers kunnen worden bediend met smartphone, bedrijfspas, pincode of zelfs een vingerscan oftewel geen gedoe meer met sleutels die kwijt zijn of het vervangen van batterijen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw medewerkers geen toegang krijgen tot hun locker dan kunt u als beheerder eenvoudig op afstand ondersteunen door gebruik te maken van de locker management software.

Ultiem functioneel design

Het lockerslot van LoQit is zowel qua functie als design het meest innovatieve systeem op de markt. Met onder andere de mogelijkheid om een smartphone op te laden en door geïntegreerde LED verlichting ziet ook de binnenkant van de locker er fantastisch uit. Vanuit de lockermanagement software bent u zelfs in staat om de manier van openen van het slot te configureren. Of u nu wilt dat het deurtje openspringt wanneer de gebruiker de locker opent of wanneer u liever heeft dat de lockers openen wanneer u een duwtje geeft tegen de deur. LoQit maakt het allemaal mogelijk.

Recente zorg projecten