Eén lockersysteem, een veelvoud aan mogelijkheden

Stel je voor: met één simpele druk op de knop niet alleen je persoonlijke bezittingen veilig opbergen, maar ook pakketjes ontvangen, beheren en uitgeven. Dit is allemaal mogelijk met het lockersysteem van LoQit!

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Met één geïntegreerd platform biedt LoQit de mogelijkheid om te transformeren en te voldoen aan uiteenlopende behoeften, zonder dat hiervoor verschillende systemen nodig zijn. Deze transitie van de ene naar de andere functionaliteit is niet alleen eenvoudig, maar ook naadloos. Dankzij geavanceerde software en slimme technologie kan een basis lockerconfiguratie met enkele klikken omgetoverd worden tot een gespecialiseerd systeem.

Deze flexibiliteit stelt organisaties in staat om hun ruimtes en diensten dynamisch aan te passen aan de veranderende behoeften en eisen. Een toekomstbestendige oplossing die meegroeit met zowel technologische vooruitgang als de evolutie van de werkplek.

Of het nu gaat om dag lockers, persoonlijke lockers, uitgifte lockers, parcel lockers, visitor lockers of lockers voor evenementen, de mogelijkheden zijn eindeloos:

moorhead career academy lockers

Dag lockers voor werknemers en studenten
De dag begint. Je komt aan op je werk of school en hebt een veilige plek nodig voor je laptop, persoonlijke spullen of studiematerialen. LoQit’s systeem maakt het mogelijk om op een flexibele manier lockers te reserveren en te gebruiken. Geen vaste toewijzing, maar een dynamische oplossing die past bij het flexwerken en studeren van nu.

Persoonlijke lockers
Voor diegenen die behoefte hebben aan een vaste plek, maakt LoQit het mogelijk om lockers te configureren voor langdurig gebruik. Deze lockers zijn toegewezen aan een specifieke gebruiker en bieden een veilige en persoonlijke opbergruimte.

Uitgifte lockers
Materialen of uitrustingen nodig? Met het systeem kunnen organisaties efficiënt materialen en uitrustingen beheren via uitgifte lockers. Medewerkers of studenten kunnen met hun persoonlijke toegang deze items ophalen en terugbrengen, terwijl de beheerder real-time inzicht houdt in het gebruik.

Parcel lockers
Het lockersysteem biedt tevens een veilige en efficiënte manier voor het ontvangen en verzenden van pakketten. Vergeet het wachten op koeriers of de zorgen over onbeveiligde leveringen; LoQit brengt gemak en veiligheid samen.

Visitor lockers
Bezoekers komen en gaan, en vaak hebben ze een plek nodig om hun spullen veilig op te bergen. Het lockersysteem voorziet ook in deze behoefte door de lockers in te stellen als visitor lockers. Gasten kunnen hun bezittingen veilig opbergen, zonder dat dit ten koste gaat van de beveiliging.

Event lockers
Bij evenementen, of het nu om een conferentie, concert of sportwedstrijd gaat, biedt LoQit’s systeem ook veilige en flexibele opbergoplossingen. Met de inzet van event lockers kunnen deelnemers en bezoekers hun persoonlijke spullen veilig opbergen, terwijl organisatoren zich kunnen richten op het evenement zelf.

uitgifte lockers

Meer dan een lockersysteem

LoQit is meer dan een lockersysteem; het is een veelzijdig systeem dat aanpasbaar is aan vrijwel elke behoefte en situatie. Of je nu een flexibele werkplek inricht, een school of universiteit beheert, of de logistiek van evenementen op je neemt. LoQit biedt een slimme, veilige en gebruiksvriendelijke lockeroplossing. Bovendien kies je niet alleen voor een product, maar voor een partner die meegroeit met jouw behoeften en die van je gebruikers.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

Kennemer Lyceum
Onderwijs

Uitbreiding voor Kennemer Lyceum in Overeen

Voor het Kennemer Lyceum in Overeen hebben we in samenwerking met Oostwoud 260 extra elektronische lockers geplaatst. Uitgerust met het LoQit sluitsysteem, dat zowel voor de studenten als beheerders eenvoudig te bedienen is.

Lees verder »
business development manager
Vacatures

Vacature Microsoft Azure Engineer

Bij LoQit zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven Microsoft Azure Engineer om ons team te versterken. Als software engineer speel je een belangrijke rol in het configureren, monitoren en optimaliseren van ons SaaS-platform binnen de Microsoft Azure omgeving. Je gaat zelfstandig te werk en zowel binnen deze functie als in de organisatie kun je op verschillende manieren het verschil maken.

Lees verder »
nl_NL