Vier manieren waarop smart lockers uw bedrijf zullen transformeren

Elektronische lockers zijn een must geworden binnen slimme werkomgevingen. Zeker nu we overgaan op meer flexibele werkmodellen zoals hybride werken en flexwerken. Met het slimme sluitsysteem van LoQit kunt u uw medewerkers een veilige plek blijven bieden om persoonlijke spullen op te bergen. Een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die uw organisatie zal transformeren naar een slimme werkomgeving. 

1. Overhead kosten verlagen

Elektronische lockers zullen uw overheadkosten extreem verlagen. Sleutels en handmatige locker toewijzing zijn verleden tijd dankzij het digitale Locker Management System. Een systeem waar u als beheerder alles op afstand kunt regelen. Zo kunt u onder andere eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen en beheren, lockergroepen of individuele lockers configureren en de bezetting bijhouden. 

Het toewijzen van lockers kunt u automatiseren en alle administratieve handelingen die gepaard gaan met traditionele lockers kunt u achterwege laten. Door slimme lockertechnologie binnen uw organisatie toe te voegen bespaart u niet alleen tijd, de kosten worden ook aanzienlijk verminderd.

2. Verhogen productiviteit

De smart lockers uitgerust met het sluitsysteem van LoQit zijn toegankelijk via een contactloze toegang met elke gewenste RFID-kaart. Schoolpassen, OV-chipkaarten, bankpassen, klantenkaarten, noem het maar op. Indien gewenst kunnen de lockers ook bediend worden met een pincode, via inloggegevens op de terminal of met een QR-code. Deze zelfbedieningsoplossing zorgt ervoor dat uw medewerkers de lockers eenvoudig kunnen reserveren, openen en beheren. 

smart lockers bediening

Uniek aan het systeem van LoQit is dat u ook een digitale betaalmogelijkheid kunt toevoegen. LoQit beschikt over een banklicentie en is één van de weinigen die digitaal geld kan en mag beheren. U hoeft dus geen dure, storingsgevoelige betaalterminal aan te schaffen of tijd te steken in de administratieve handelingen die daarbij komen kijken. Met ons lockersysteem regelt u alle betalingen eenvoudig vanuit het management dashboard. 

3. Maximaliseren vloeroppervlak

Traditionele lockers nemen vaak veel vloeroppervlakte in beslag en worden veelal niet volledig benut. Zonde, want dit is een enorme verspilling van tijd, geld en ruimte. Het sluitsysteem van LoQit wordt in de locker ingebouwd, wat veel ruimte scheelt en een rustig aanzicht geeft. Daarnaast biedt het dynamisch gebruik van lockers ten opzichte van het ‘vaste’ gebruik van lockers de kans om met minder lockers dezelfde groep mensen van lockers te voorzien.

In het Locker Management Systeem kunt u ook eenvoudig de bezetting van alle individuele lockers en/of lockergroepen monitoren. Zo krijgt u een beter inzicht in het lockergebruik en aan de hand van deze gegevens kunt u betere beslissingen maken.

4. Verbeterde beveiliging

Smart lockers zijn veel veiliger dan traditionele lockers. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van fysieke sloten, alles wordt volledig online beheert. Gegevens worden bij LoQit veilig opgeslagen binnen het Microsoft Azure cloud-platform. Het dataverkeer tussen de lockers en het Locker Management Systeem wordt middels een veilige HTTPS versleuteling verzonden. 

Mocht u uw organisatie willen transformeren naar een slimme werkomgeving, dan kunt u met de smart lockers van LoQit uw medewerkers een veilige plek geven om persoonlijke bezittingen op te bergen.

digitale lockers
Locker Management System

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

For the location on the Heyendaalseweg of the ROC Nijmegen, LoQit was able to provide the school with 180 electronic lockers in collaboration with Oostwoud Franeker.

voordelen bekabeld elektronisch sluitsysteem

De voordelen van een bekabeld elektronisch sluitsysteem

Medewerkers, scholieren en/of andere bezoekers willen allemaal hun spullen veilig kunnen opbergen. Als beheerder wil je hier zo weinig mogelijk werk van hebben. Geen tijdrovende zaken met kwijtgeraakte sleutels of lockers die niet functioneren omdat de batterij leeg is. Voor al deze zaken is een bekabeld elektronisch sluitsysteem als LoQit de perfecte oplossing.

project voorburg elektronische lockers

Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds