Vier manieren waarop smart lockers uw bedrijf zullen transformeren

Elektronische lockers zijn een must geworden binnen slimme werkomgevingen. Zeker nu we overgaan op meer flexibele werkmodellen zoals hybride werken en flexwerken. Met het slimme sluitsysteem van LoQit kunt u uw medewerkers een veilige plek blijven bieden om persoonlijke spullen op te bergen. Een efficiënte en kosteneffectieve oplossing die uw organisatie zal transformeren naar een slimme werkomgeving. 

1. Overhead kosten verlagen

Elektronische lockers zullen uw overheadkosten extreem verlagen. Sleutels en handmatige locker toewijzing zijn verleden tijd dankzij het digitale Locker Management System. Een systeem waar u als beheerder alles op afstand kunt regelen. Zo kunt u onder andere eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen en beheren, lockergroepen of individuele lockers configureren en de bezetting bijhouden. 

Het toewijzen van lockers kunt u automatiseren en alle administratieve handelingen die gepaard gaan met traditionele lockers kunt u achterwege laten. Door slimme lockertechnologie binnen uw organisatie toe te voegen bespaart u niet alleen tijd, de kosten worden ook aanzienlijk verminderd.

2. Verhogen productiviteit

De smart lockers uitgerust met het sluitsysteem van LoQit zijn toegankelijk via een contactloze toegang met elke gewenste RFID-kaart. Schoolpassen, OV-chipkaarten, bankpassen, klantenkaarten, noem het maar op. Indien gewenst kunnen de lockers ook bediend worden met een pincode, via inloggegevens op de terminal of met een QR-code. Deze zelfbedieningsoplossing zorgt ervoor dat uw medewerkers de lockers eenvoudig kunnen reserveren, openen en beheren. 

smart lockers bediening

Uniek aan het systeem van LoQit is dat u ook een digitale betaalmogelijkheid kunt toevoegen. LoQit beschikt over een banklicentie en is één van de weinigen die digitaal geld kan en mag beheren. U hoeft dus geen dure, storingsgevoelige betaalterminal aan te schaffen of tijd te steken in de administratieve handelingen die daarbij komen kijken. Met ons lockersysteem regelt u alle betalingen eenvoudig vanuit het management dashboard. 

3. Maximaliseren vloeroppervlak

Traditionele lockers nemen vaak veel vloeroppervlakte in beslag en worden veelal niet volledig benut. Zonde, want dit is een enorme verspilling van tijd, geld en ruimte. Het sluitsysteem van LoQit wordt in de locker ingebouwd, wat veel ruimte scheelt en een rustig aanzicht geeft. Daarnaast biedt het dynamisch gebruik van lockers ten opzichte van het ‘vaste’ gebruik van lockers de kans om met minder lockers dezelfde groep mensen van lockers te voorzien.

In het Locker Management Systeem kunt u ook eenvoudig de bezetting van alle individuele lockers en/of lockergroepen monitoren. Zo krijgt u een beter inzicht in het lockergebruik en aan de hand van deze gegevens kunt u betere beslissingen maken.

4. Verbeterde beveiliging

Smart lockers zijn veel veiliger dan traditionele lockers. Er wordt geen gebruik meer gemaakt van fysieke sloten, alles wordt volledig online beheert. Gegevens worden bij LoQit veilig opgeslagen binnen het Microsoft Azure cloud-platform. Het dataverkeer tussen de lockers en het Locker Management Systeem wordt middels een veilige HTTPS versleuteling verzonden. 

Mocht u uw organisatie willen transformeren naar een slimme werkomgeving, dan kunt u met de smart lockers van LoQit uw medewerkers een veilige plek geven om persoonlijke bezittingen op te bergen.

digitale lockers
Locker Management System

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

bekabelde sloten voor lockers

Batterijsloten vs bekabelde sloten voor lockers

Met het elektronische lockersysteem van LoQit voorziet u uw personeel van een gebruiksvriendelijke en veilige plek om persoonlijke spullen op te bergen. Uw medewerkers hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun spullen en kunnen zich volledig concentreren op wat écht belangrijk is: hun werk als zorgprofessional.

friesland college lockers

Friesland College Heerenveen

Een nieuwe opdracht én dit keer een bij LoQit in de achtertuin. In samenwerking met Sonesto hebben we 115 lockers met elektronisch sluitsysteem van LoQit geleverd

schoolkluisjes

Hogeschool Rotterdam – locatie Blaak 555

In 2022 heeft LoQit samen met Sonesto de aanbesteding gewonnen voor het plaatsen van smart lockers bij Hogeschool Rotterdam. Locatie Blaak was als eerste project binnen de aanbesteding aan de beurt – daar werden 40 lockers met elektronisch sluitsysteem geplaatst.

nl_NL