Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronische lockers op kantoor

Op zoek naar elektronische lockers op kantoor? LoQit is uw partner voor flexibele locker oplossingen. Slimme werkplekken van vandaag de dag vragen om slimme oplossingen die passen bij de eisen van een flexibele werkplek. 

Het elektronisch lockersysteem van LoQit bespaart u veel ruimte, tijd en kosten. En dat niet alleen: het premium lockersysteem is dankzij onze cloud-based Saas-oplossing ook altijd up to date qua functionaliteiten en veiligheid. Met de elektronische lockers van LoQit kunt u uw medewerkers op kantoor faciliteren om hun waardevolle spullen veilig op te bergen. Het systeem is super flexibel en naar eigen wens in te richten, zodat we voor u de beste oplossing kunnen bieden in uw kantooromgeving. 

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch lockersysteem op kantoor

Spullen veilig opbergen? Dat kan met de elektronische lockers van LoQit! Met ons systeem kunt u uw lockers zo efficiënt mogelijk inzetten en te allen tijde beschikbaar stellen voor medewerkers. Met het Locker Managent Systeem (LMS) krijgt u inzicht in de bezettingsgraad en beschikbaarheid van de lockers en bent u in staat om optimaal gebruik te maken van de opbergruimte. Ook is het mogelijk om gebruikers van de elektronische lockers op kantoor push berichten te sturen wanneer er bijvoorbeeld te lang geen activiteit is geweest. 

elektronisch sluitsysteem op kantoor

Flexibel in gebruik

Het elektronisch lockersysteem van LoQit voor op kantoor is zeer flexibel in gebruik en geheel naar wens in te richten. Of u nu medewerkers een eigen locker ter beschikking wilt stellen of lockers dynamisch in gebruikt wilt stillen, met het systeem van LoQit is het mogelijk. De smart lockers kunnen worden bediend met een smartphone, bedrijfspas, pincode of zelfs een vingerscan. Oftewel: geen gedoe met sleutels die kwijt zijn of het vervangen van batterijen. Krijgt een medewerker toch geen toegang? Dat kan de beheerder eenvoudig in het systeem de gebruiker opnieuw toegang geven. 

Mogelijkheden elektronisch sluitsysteem LoQit

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit zorgt voor een enorme tijd- en kostenbesparing. Ons systeem is ontwikkeld vanuit het principe ‘zelfmanagement’. De beheerder wordt zoveel mogelijk ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid met betrekking tot het beheren en gebruiken van een locker. 

Premium lockersysteem

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is zowel qua functie als design het meest innovatieve systeem op de Europese markt. Vanuit de lockermanagement software is het mogelijk om van alles zelf te regelen. Zo kunt u onder andere zelf de manier van openen van het slot configureren. Of u nu wilt dat het deurtje openspringt wanneer de gebruiker de locker opent of wanneer u liever heeft dat de lockers openen wanneer u een duwtje geeft tegen de deur – LoQit maakt het allemaal mogelijk.

lockersysteem op kantoor

Smart lockersysteem op kantoor

LoQit levert door heel Europa elektronische lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over de elektronische sluitsystemen van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL