Waarom upgraden naar elektronische lockers?

Maakt uw organisatie nog gebruik van traditionele lockers met een sleutel? Dan is het nu hét moment om te upgraden naar een elektronisch lockersysteem. Het is een duurzame investering die jarenlang meegaat en waarmee u op lange termijn kosten bespaart. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen, waar we graag meer over vertellen. 

Tijd en ruimte besparend

Het elektronische sluitsysteem van LoQit heeft als voordeel dat lockers eenmalig of voor een lange periode kunnen worden toegewezen aan een gebruiker. Beheerders werken vanuit een managementsysteem en gebruikers in een gebruiksvriendelijke app. Beheerders kunnen in het systeem gebruikersrechten toewijzen en hebben een duidelijk inzicht in het gebruik van de lockers. In de app kunnen gebruikers de lockers reserveren, openen en weer sluiten. Bij LoQit gaan ook de betaling via de digitale wallet in de app. 

De smart lockers zijn eenvoudig te beheren voor zowel de beheerder als gebruiker – en leveren in vergelijking met traditioneel lockerbeheer enorm veel tijdsbesparing op. Ook kunnen de lockers meerdere keren op een dag worden uitgegeven en zijn er minder lockers nodig. 

Sleutelvrij

Misschien wel één van de belangrijkste redenen om uw traditionele lockers te upgraden naar elektronische lockers: er zijn geen losse sleutels meer nodig. De smart lockers zijn sleutelvrij, dus geen gedoe meer met sleutels die zijn kwijtgeraakt of misschien wel gestolen. En een bijkomend voordeel: elektronische lockers hebben vaak ook een strak en modern ontwerp. Bij LoQit werken we samen met partners die ze volledig op maat kunnen maken. 

upgraden elektronische lockers

Een hoge mate van veiligheid

Zowel traditionele als elektronische lockers kunnen de veiligheid van persoonlijke bezittingen waarborgen. Het verschil is alleen dat een sleutel vaak kwijtraakt en dat risico loop je niet bij smart lockers. Het geeft een hoge mate van veiligheid en de kans op inbraak is veel kleiner dan bij traditionele lockers met een sleutel. Gebruikers geven ook aan dat de smart lockers hen een veiliger gevoel geeft. Bij LoQit zorgen we zowel voor een ‘hufterproof’ als een veilige AVG-proof lockersysteem. 

Zeer gebruiksvriendelijk

Voor beheerders en gebruikers is het elektronische systeem eenvoudig te bedienen. Het gebruik spreekt voor zich dankzij de simpele interface waarover het systeem beschikt. Er is weinig ondersteuning nodig van lockermanagers. Bij LoQit kunnen we het sluitsysteem volledig op maat inrichten. Dit maakt de lockers geschikt voor vrijwel elke branche: van zorginstellingen tot aan bouwbedrijven en kantoren. Ook voor evenementen werkt het lockersysteem perfect. 

Kosten elektronisch lockersysteem

Een elektronische locker aanschaffen is een investering, maar deze uitgave kan zichzelf al snel terugverdienen. Op lange termijn kun je er veel kosten mee besparen vergeleken met traditionele lockers. Je bent immers minder tijd kwijt aan het vervangen van vermiste sleutels of het helpen van gebruikers die hun sleutel kwijt zijn. Gebruikers kunnen zichzelf bedienen en dit scheelt veel tijd – en dus kosten. Je kunt de elektronische lockers ook verhuren voor een uur of twee tot een hele dag of een heel jaar. Op die manier verdien je ook een deel van de investering terug. 

lockersysteem school

Upgrade naar elektronische lockers

Smart lockers bieden een veilige, eenvoudige en moderne oplossing van het opbergen van persoonlijke spullen. Ze gaan jarenlang mee en geven uw medewerkers of klanten een veilig gevoel. Een duurzame investering die veel tijdsbesparing en gemak oplevert. Benieuwd naar de mogelijkheden van een elektronisch lockersysteem? Bij LoQit kunnen wij u vrijblijvend een demonstratie geven van het gebruik van de lockers in het managementsysteem en de app. 

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

slimme lockeroplossing

Beveiliging en privacy in slimme lockeroplossingen

In een tijd waarin technologie steeds meer in ons dagelijks leven is geïntegreerd, zijn slimme lockeroplossingen een welkome toevoeging voor bedrijven en instellingen. Deze innovatieve systemen bieden niet alleen handige opslagmogelijkheden, maar ook een naadloze en efficiënte gebruikerservaring. Bij LoQit hebben we meer dan tien jaar ervaring in het veilig opbergen van waardevolle spullen. Ons state-of-the-art elektronisch sluitsysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar handhaaft ook de hoogste normen voor beveiliging en privacy.

Optimalisatie van ruimtegebrek met smart lockers

Onze premium lockeroplossingen bieden moeiteloze toegang, ongeëvenaarde beveiliging en naadloos beheer van persoonlijke bezittingen. Om aan de diverse behoeften van gebruikers te voldoen, bieden we een scala aan identificatiemethoden aan. Denk hierbij aan toegangspassen, vingerafdrukken, pincodes, RFID, QR-codes en smartphone-apps. Zo kan een fitnessliefhebber bijvoorbeeld een pincode intoetsen om zijn locker te openen, terwijl een kantoormedewerker zijn toegangspas gebruikt. Deze verschillende methoden zorgen voor ultiem gebruiksgemak en personalisatie.

nl_NL