Voordelen dynamisch lockergebruik in de zorg

Met het elektronische lockersysteem van LoQit voorziet u uw personeel van een gebruiksvriendelijke en veilige plek om persoonlijke spullen op te bergen. Uw medewerkers hebben hierdoor geen omkijken meer naar hun spullen en kunnen zich volledig concentreren op wat écht belangrijk is: hun werk als zorgprofessional. 

Vast of dynamisch lockergebruik

Het lockersysteem van LoQit biedt u de mogelijkheid om lockers zowel vast als dynamisch toe te wijzen aan uw medewerkers. Ze kunnen dus een ‘eigen’ locker toegewezen krijgen of per keer een andere locker. Deze opties kunnen ook naast elkaar bestaan. Met name het dynamisch gebruik is zeer interessant in de zorg en levert een aantal belangrijke voordelen op.

Dynamisch lockergebruik scheelt veel ruimte

Lockers nemen over het algemeen veel vloeroppervlakte in beslag en uit ervaring blijkt dat lang niet alle lockers worden gebruikt. Zonde, want dit is een enorme verspilling van tijd, geld en ruimte. Het dynamisch lockergebruik brengt daar verandering in. Dit biedt namelijk de kans om met minder lockers dezelfde groep mensen te voorzien in hun opslagbehoefte.

Stel er werken 1500 mensen binnen de organisatie. Bij ‘vast’ lockergebruik krijgt elke medewerker een eigen locker toegewezen. Terwijl je met dynamisch lockergebruik in veel gevallen de helft (!) minder lockers nodig hebt. Dit scheelt enorm veel ruimte!

Tijdsbesparing voor uw facilitair team

Met het elektronisch sluitsysteem van LoQit bespaart uw facilitair team veel tijd. Sleutels en handmatige locker toewijzing zijn verleden tijd met het digitale Locker Management Systeem. In dit systeem kunt u als beheerder alles op afstand regelen. Gebruikers toevoegen en beheren, lockergroepen of individuele lockers configureren, de bezettingen bijhouden, en nog veel meer. Gebruikers kunnen (bijna) alles zelf regelen in de digitale app. Zelfs als een medewerker haar of zijn lockerpas kwijt is hoeft de beheerder nog niks te doen; de medewerker kan dit geheel zelfstandig regelen. 

Minder kosten

Minder lockers, betekent natuurlijk ook minder kosten. Dankzij het dynamisch gebruik van de lockers kun je ineens overweg met de helft minder lockers. En daar komt de tijdsbesparing van uw facilitair team nog bij. Het toewijzen van lockers kan geautomatiseerd worden en alle administratieve handelingen die gepaard gaan bij ‘traditionele’ lockers kunnen achterwege gelaten worden. 

Tijdsrestricties

Het is mogelijk om tijdsbeperkingen te koppelen aan het dynamisch lockergebruik. Zo kunt u te allen tijde de beschikbaarheid van de lockers garanderen voor de volgende dienst. De tijdsrestricties voorkomen dat uw medewerkers lockers kunnen ‘claimen’. Ook kun je met deze functie eenvoudig de lockers vrijgeven voor het schoonmaken. Alle lockers kunnen middels de ‘push-to-open’ functie greeploos geopend worden. 

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

Kennemer Lyceum

Uitbreiding voor Kennemer Lyceum in Overeen

Voor het Kennemer Lyceum in Overeen hebben we in samenwerking met Oostwoud 260 extra elektronische lockers geplaatst. Uitgerust met het LoQit sluitsysteem, dat zowel voor de studenten als beheerders eenvoudig te bedienen is.

lockersysteem mogelijkheden

Eén lockersysteem, een veelvoud aan mogelijkheden

Stel je voor: met één simpele druk op de knop niet alleen je persoonlijke bezittingen veilig opbergen, maar ook pakketjes ontvangen, beheren en uitgeven. Dit is allemaal mogelijk met het lockersysteem van LoQit!

business development manager

Vacature Microsoft Azure Engineer

Bij LoQit zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven Microsoft Azure Engineer om ons team te versterken. Als software engineer speel je een belangrijke rol in het configureren, monitoren en optimaliseren van ons SaaS-platform binnen de Microsoft Azure omgeving. Je gaat zelfstandig te werk en zowel binnen deze functie als in de organisatie kun je op verschillende manieren het verschil maken.

nl_NL