Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronisch sluitsysteem van LoQit

Slim je locker of uitgiftesysteem beheren? Dat kan met het elektronisch sluitsysteem van LoQit! Wij bieden een zeer gebruiksvriendelijk en premium systeem die je veel tijd en kosten gaat besparen. Ons hele systeem is erop ingericht om zowel de gebruikers als de beheerders zo veel mogelijk te ontzorgen. Gebruikers kunnen de lockers eenvoudig beheren in de LoQit app en beheerders maken gebruik van een managementsysteem. 

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch sluitsysteem op maat

Welke locker of uitgiftesystemen u ook heeft: bij LoQit verzekeren we u van een naadloze integratie binnen uw organisatie. Ons elektronisch sluitsysteem past zowel op onbekabelde als bekabelde lockers en uitgiftesystemen. Ook kunnen we ons systeem koppelen met elk gewenst management-informatiesysteem of toegangscontrolesysteem. 

Wat uw wensen ook zijn: wij hebben een elektronisch sluitsysteem die hierbij past. Samen bespreken we de mogelijkheden en komen we tot een sluitsysteem op maat die perfect bij uw organisatie past.

Mogelijkheden elektronisch sluitsysteem LoQit

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit zorgt voor een enorme tijd- en kostenbesparing. Ons systeem is ontwikkeld vanuit het principe ‘zelfmanagement’. De beheerder wordt zoveel mogelijk ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid met betrekking tot het beheren en gebruiken van een locker. 

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit

LoQit levert door heel Europa elektronische sluitsystemen voor lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over de elektronische sluitsystemen van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL