Meer over het Locker Management Systeem en KUARIO app

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is een veilige en flexibele totaaloplossing voor lockers en/of uitgiftesystemen. Het systeem wordt gekenmerkt door de flexibele en gebruiksvriendelijke faciliteiten vanuit het zelfmanagement principe. Het doel hiervan is om de beheerder grotendeels te ontzorgen, door de gebruiker meer zelfstandigheid te geven. Hoe zich dit precies uit in de praktijk vertellen we in dit artikel. 

Zowel de beheerders als de gebruikers van het LoQit sluitsysteem werken vanuit een account. Dit wil zeggen dat alles vanuit het managementsysteem, en voor gebruikers in de app, te regelen is. De beheerder kan gemakkelijk het sluitsysteem bedienen vanuit het Locker Management Systeem (LMS). De gebruiker kan de lockers bedienen, reserveren en vrijgeven via de KUARIO app. 

software as a service

Locker Management Systeem van LoQit

De beheerders van het LoQit sluitsysteem werken vanuit het Locker Management Systeem. Dit systeem is speciaal ontworpen in samenwerking met onze partner KUARIO om de beheerslast van de beheerder zo laag mogelijk te houden. Beheerders kunnen in het webportal veel zaken zelf regelen, zoals:

 • Openen van lockers

  Als beheerder kun je eenvoudig toegang verschaffen aan gebruikers of ontzeggen indien nodig.

 • Blokeren van lockers

  Als een locker tijdelijk deffect is of buiten gebruik dient te worden gesteld, kun je als gebruiker eenvoudig de locker blokkeren.

 • Onderhoud van lockers

  Het is ook mogelijk om alle lockers in één keer te openen of een bepaalde sectie. Handig voor als de lockers schoongemaakt of vrijgegeven moeten worden voor de volgende dag.

 • Nieuwe gebruikers creëren en beheren

  Als beheerder kun je eenvoudig verschillende typen en groepen gebruikers aanmaken. Denk aan betalende of niet betalende gebruikers, of bepaalde gebruikers toewijzen aan een speciale lockerwand.

 • Lockergroepen of individuele lockers configureren

  In het systeem is het mogelijk om de functies van de lockers zelf in te stellen. Denk aan het vast of tijdelijk gebruiken van een locker, of gebruikers moeten betalen of niet etc.

KUARIO app

De gebruikers van de lockers kunnen eenvoudig hun locker beheren in de KUARIO app. Deze is te downloaden in de App Store en in de Play Store. Gebruikers krijgen veel zelfstandigheid en kunnen veel zelf regelen, zoals:

kurari app locker system loqit
 • Reserveren van lockers

  Als gebruiker kun je eenvoudig je locker reserveren door de QR-code te scannen op de terminal (op de lockerwand). En indien je een locker toegewezen hebt gekregen, kun je die eenvoudig in de app reserveren.

 • Lockers openen

  Als gebruiker is het mogelijk om elk gewenste RFID-kaart te koppelen aan de KUARIO app. Je studentenpas, zorgpas, rijbewijs, spaarkaart of zelfs je pas van de bouwmarkt. Met de gekoppelde pas kun je in het vervolg je locker mee openen.

 • Betalen voor lockers

  In de KUARIO app is een digitale Wallet aanwezig waar gebruikers hun saldo kunnen opwaarderen. Met dit saldo kun je gemakkelijk betalen voor het gebruik van een locker indien nodig.

 • Altijd toegang

  In de KUARIO app kun je zoveel passen koppelen als je wilt. Als je een pas verliest kun je alsnog je locker openen én de verloren pas kun je zelf uit je account verwijderen. Als gebruiker hoef je dus nooit meer te stressen dat je niet meer bij je spullen kunt.

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Laatste nieuws

More To Explore

christelijk gymnasium beyers naude

Christelijk Gymnasium Beyers Naudé – Leeuwarden

Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé (CGBN) is een zelfstandig gymnasium gevestigd in Leeuwarden waar ruim 530 leerlingen zich klaarmaken voor de toekomst. De leerlingen krijgen hier de mogelijkheid om hun opleiding te verbreden of zich te verdiepen door het volgen

cloud based saas oplossing

Veilig in gebruik dankzij de cloud-based SaaS-oplossing

Het elektronisch sluitsysteem voor lockers en/of uitgiftesystemen van LoQit biedt vele voordelen. Met het slimme lockersysteem bespaart u niet alleen veel ruimte, tijd en kosten. Uw lockers zijn bovendien altijd goed bereikbaar en beveiligd dankzij onze cloud-based SaaS-oplossing.

elektronisch sluitsysteem rijnijssel

Rijn Ijssel – Gelderland

Rijn Ijssel is hét Regionaal Opleidingscentrum (ROC) voor Arnhem, Wageningen en omstreken. Met ruim 13.500 studenten is Rijn Ijssel de grootste school voor het middelbaar beroepsonderwijs en educatie in Gelderland. In totaal beschikken ze over 25 locaties en werken er