Hogeschool Rotterdam – locatie Blaak 555

Locatie Blaak 555 van Hogeschool Rotterdam ligt in hartje centrum. In 2022 heeft LoQit samen met Sonesto de aanbesteding gewonnen voor het plaatsen van smart lockers. Locatie Blaak was als eerste project binnen de aanbesteding aan de beurt. In totaal hebben we 40 lockers geplaatst met elektronisch sluitsysteem van LoQit. 

Dynamisch gebruik van lockers

Bij Hogeschool Rotterdam Blaak 555 maken ze dynamisch gebruik van de lockers. Dit wil zeggen dat de elektronische lockers na gebruik automatisch worden vrijgegeven voor een nieuwe gebruiker. Scholieren krijgen dus geen eigen locker toegewezen, maar kunnen elke keer als ze hun spullen willen opslaan een andere locker reserveren. Het dynamisch en vast gebruik van lockers kan overigens ook naast elkaar bestaan. Het voordeel van dynamisch gebruik is dat je efficiënter om kunt gaan met de ruimte, omdat je minder lockers hoeft te plaatsen. Tevens zijn de lockers eenvoudig te bedienen in het Locker Management Systeem en dit bespaart het facilitaire team ook nog eens veel tijd. 

Werken met tijdsrestricties

Wanneer er gekozen wordt voor het dynamisch gebruik van elektronische lockers is het mogelijk om tijdrestricties te koppelen. Zo kun je de beschikbaarheid te allen tijde garanderen voor de volgende leerling. De tijdsrestricties voorkomen namelijk dat scholieren lockers kunnen ‘claimen’. 

schoolkluisjes
schoolkluisjes
schoolkluisjes

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

moorhead career academy lockers

Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy.  Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten

esdal collega lockers

Esdal College

LoQit heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor het Esdal College. Het project omvatte de implementatie van 535 elektronische lockers op twee locaties: Boermarkeweg en Oosterhesselen.

nl_NL