Hogeschool Rotterdam – locatie Blaak 555

Locatie Blaak 555 van Hogeschool Rotterdam ligt in hartje centrum. In 2022 heeft LoQit samen met Sonesto de aanbesteding gewonnen voor het plaatsen van smart lockers. Locatie Blaak was als eerste project binnen de aanbesteding aan de beurt. In totaal hebben we 40 lockers geplaatst met elektronisch sluitsysteem van LoQit. 

Dynamisch gebruik van lockers

Bij Hogeschool Rotterdam Blaak 555 maken ze dynamisch gebruik van de lockers. Dit wil zeggen dat de elektronische lockers na gebruik automatisch worden vrijgegeven voor een nieuwe gebruiker. Scholieren krijgen dus geen eigen locker toegewezen, maar kunnen elke keer als ze hun spullen willen opslaan een andere locker reserveren. Het dynamisch en vast gebruik van lockers kan overigens ook naast elkaar bestaan. Het voordeel van dynamisch gebruik is dat je efficiënter om kunt gaan met de ruimte, omdat je minder lockers hoeft te plaatsen. Tevens zijn de lockers eenvoudig te bedienen in het Locker Management Systeem en dit bespaart het facilitaire team ook nog eens veel tijd. 

Werken met tijdsrestricties

Wanneer er gekozen wordt voor het dynamisch gebruik van elektronische lockers is het mogelijk om tijdrestricties te koppelen. Zo kun je de beschikbaarheid te allen tijde garanderen voor de volgende leerling. De tijdsrestricties voorkomen namelijk dat scholieren lockers kunnen ‘claimen’. 

schoolkluisjes
schoolkluisjes
schoolkluisjes

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

friesland college lockers

Friesland College Heerenveen

Een nieuwe opdracht én dit keer een bij LoQit in de achtertuin. In samenwerking met Sonesto hebben we 115 lockers met elektronisch sluitsysteem van LoQit geleverd

personeelslockers loqit

Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

Voor de locatie aan de Heyendaalseweg van het ROC Nijmegen heeft LoQit in samenwerking met Oostwoud Franeker de school mogen voorzien van 180 elektronische lockers.

nl_NL