Friesland College Heerenveen

Een nieuwe opdracht én dit keer een bij LoQit in de achtertuin. In samenwerking met Sonesto hebben we 115 lockers met elektronisch sluitsysteem van LoQit geleverd aan het Friesland College in Heerenveen

Veilig in gebruik en beheer

Hoe vaak gebeurt het dat een leerling of student een sleutel, pasje of pincode vergeet? En geen toegang meer heeft tot zijn of haar locker? Dat is bij het Friesland College in Heerenveen verleden tijd! De lockers zijn eenvoudig te bedienen dankzij het elektronische sluitsysteem. De beheerders kunnen de lockers eenvoudig beheren op afstand. Als een leerling niet meer bij zijn of haar locker kan komen om welke reden dan ook, kan de beheerder deze eenvoudig op afstand weer openen, blokkeren of vrijgeven. De scholieren kunnen zelf ook veel regelen via de digitale app. 

Locker Management Systeem

Het Locker Management Systeem is speciaal ontworpen om de beheerslast van de beheerder zo laag mogelijk te houden. Zo kun je als beheerder de lockers zelf indelen, groeperen en configureren. Je kunt lockergroepen of individuele lockers verschillend configureren. Denk aan vast of dynamisch gebruik van lockers. Tevens is het mogelijk om het sluitsysteem te koppelen met andere systemen, zoals een leerlingenvolgsysteem. Het systeem van LoQit fungeert op dat moment als het ware als een onderliggend systeem. Dit maakt het mogelijk om automatische mails naar studenten te sturen omtrent het lockergebruik. 

Digitale app

Gebruikers kunnen de digitale app downloaden in de App Store of in de Play StoreIn deze app kunnen zij eenvoudig een locker reserveren of weer vrijgeven. Om gebruik te maken van de app scannen ze de QR-code in de lockerwand en vervolgens opent de app zich automatisch. Dankzij onze multi-card reader kunnen ze allerlei verschillende passen koppelen aan hun account. In het vervolg kunnen ze met deze pas hun locker openen. Handig om meerdere passen te koppelen, zodat de gebruiker altijd toegang heeft tot zijn of haar locker.

friesland college lockers
friesland collega heerenveen lockers

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

schoolkluisjes

Hogeschool Rotterdam – locatie Blaak 555

In 2022 heeft LoQit samen met Sonesto de aanbesteding gewonnen voor het plaatsen van smart lockers bij Hogeschool Rotterdam. Locatie Blaak was als eerste project binnen de aanbesteding aan de beurt – daar werden 40 lockers met elektronisch sluitsysteem geplaatst.

personeelslockers loqit

Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

Voor de locatie aan de Heyendaalseweg van het ROC Nijmegen heeft LoQit in samenwerking met Oostwoud Franeker de school mogen voorzien van 180 elektronische lockers.

nl_NL