Lockeroplossing voor het Briant College in Arnhem

LoQit heeft onlangs een nieuw project succesvol afgerond, ditmaal voor het Briant College in Arnhem. Dit bijzondere onderwijsinstituut richt zich op speciaal onderwijs en en vervult een belangrijke rol bij het ondersteunen van kinderen met unieke behoeften.

Het project omvatte de installatie van 273 digitale lockers op de campus van het Briant College. Deze smart lockers vormen een integraal  onderdeel van het dagelijkse leven op de school, waardoor studenten hun persoonlijke eigendommen veilig kunnen opbergen terwijl ze zich richten op hun educatieve en persoonlijke ontwikkeling.

Speciale aanpak voor speciaal onderwijs

In plaats van het gebruikelijke self-management systeem worden de lockers beheerd door de conciërges van de school. Er is gekozen om te werken met toegangsbeheertags die door de conciërges worden uitgegeven en beheerd. Deze tags zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen ervoor dat de lockers snel en efficiënt kunnen worden geopend en gesloten.

Maatwerk en service

Elke onderwijsinstelling heeft unieke behoeften. Om ervoor te zorgen dat onze lockeroplossing aan al deze vereisten voldoet, leveren wij op maat gemaakte oplossingen. Bovendien stopt onze service niet na de installatie: we blijven beschikbaar voor ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de digitale lockers optimaal blijven presteren.

Briant College
Briant College

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

moorhead career academy lockers

Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy.  Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten

nl_NL