Diverse identificatiemethoden van lockers

Onze premium lockeroplossingen bieden moeiteloze toegang, ongeëvenaarde beveiliging en naadloos beheer van persoonlijke bezittingen. Om aan de diverse behoeften van gebruikers te voldoen, bieden we een scala aan identificatiemethoden aan. Denk hierbij aan toegangspassen, vingerafdrukken, pincodes, RFID, QR-codes en smartphone-apps. Zo kan een fitnessliefhebber bijvoorbeeld een pincode intoetsen om zijn locker te openen, terwijl een kantoormedewerker zijn toegangspas gebruikt. Deze verschillende methoden zorgen voor ultiem gebruiksgemak en personalisatie.

Hieronder volgt een overzicht van al onze toegangsidentificatiemethoden:

Toegangspassen & tags

Toegangspassen zijn een populaire methode voor het openen van lockers. Gebruikers kunnen hun pas eenvoudig scannen om toegang te krijgen tot hun locker. Deze methode is handig en snel, en veel gebruikt in omgevingen zoals kantoren, fitnesscentra en zorginstellingen. Onze multi-card reader ondersteunt een breed scala aan LF- en HF-technologieën (125 kHz & 13,56 MHz) en NFC en BLE. 

Vingerafdrukken

Met onze geavanceerde biometrische technologie kunnen gebruikers hun vingerafdruk scannen om hun locker te openen. Deze methode biedt een hoog niveau van beveiliging en kan bijvoorbeeld worden toegepast in beveiligde opslagfaciliteiten of laboratoria.

Pincodes

Het invoeren van een persoonlijke pincode is een andere veelgebruikte methode. Gebruikers kunnen een unieke code invoeren op het bedieningspaneel van de locker om deze te openen. Dit is handig in verschillende branches, zoals zwembaden, pretparken of spa’s.

QR-code

De mogelijkheid om een QR-code te scannen om toegang te krijgen tot lockers is een intuïtieve en handige methode. Dit kan worden toegepast in verschillende branches waar gebruikers snel en gemakkelijk toegang willen krijgen tot hun persoonlijke bezittingen met behulp van hun smartphones. Denk aan gelegenheden waar lange wachtrijen problemen kunnen veroorzaken voor de doorstroming van mensen. Elke locker heeft in dit geval een scanbare QR-code, zodat gebruikers de locker snel en eenvoudig kunnen openen, eventueel zelfs in combinatie met betaalmogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van terminalschermen waarop een digitale QR-code verschijnt.

Smartphone app

Onze smartphone-app biedt gebruikers een alles-in-één oplossing voor het beheren van hun locker. Naast het openen van lockers kunnen gebruikers met de app ook betalingen doen, reserveringen maken en hun account beheren. Dit is met name handig in faciliteiten waar persoonlijke bezittingen veilig moeten worden opgeborgen. Denk aan smart workplaces, scholen of openbare ruimtes. 

Bovendien functioneert de LoQit-app ook als een handige contactloze betaalapp voor vaste klanten, geschikt voor Android en iOS. De mobiele app wordt al succesvol gebruikt voor verschillende vormen van contactloze betalingen in verschillende landen. Het kan ook worden gebruikt voor snelle betalingen bij recepties, cateringdiensten, kantoorwinkels en meer. We hebben vele tevreden bestaande klanten in verschillende sectoren. Voor locaties waar nog contant geld wordt geaccepteerd of waar dure PIN-betaalterminals worden gebruikt, biedt ons systeem een contactloos en betaalbaar alternatief.

Flexibel lockersysteem op maat

Bij LoQit begrijpen we dat gebruikers verschillende voorkeuren hebben als het gaat om toegangsidentificatie. Voor studenten is het bijvoorbeeld gemakkelijk om met hun smartphone een QR-code te scannen en zo toegang te krijgen tot hun locker. In openbare ruimtes zijn toegangspassen of pincodes juist handiger. Elke situatie is anders, en het sluitsysteem van LoQit kan naadloos worden aangepast aan deze behoeften. Daarbij kunnen verschillende methoden om toegang te krijgen tot een persoonlijke locker zelfs gecombineerd worden gebruikt. Combinaties van pincode, kaart en QR-code worden vaak toegepast door onze klanten. Of het nu gaat om gemak, snelheid, beveiliging of personalisatie, LoQit biedt de juiste identificatiemethode voor elke situatie.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

betaaltechnologie lockers

Integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen

In een constant veranderende wereld waarin technologische vooruitgang en de behoefte aan gebruiksgemak en veiligheid snel toenemen, wordt de noodzaak voor innovatieve oplossingen steeds duidelijker. Een voorbeeld hiervan is de slimme integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen, zoals door LoQit geïmplementeerd.

personeelslockers van der valk

Personeelslockers voor Van der Valk Haarlem

Een nieuwe samenwerking met Kupan! Dé producent van compacte High Pressure Laminate (HPL) wanden, deuren en meubelen. In samenwerking hebben we de kleedkamers van Van der

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech

nl_NL