Esdal College

LoQit heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor het Esdal College. Het project omvatte de implementatie van 535 elektronische lockers op twee locaties: Boermarkeweg en Oosterhesselen. Het Esdal College is een bekende scholengemeenschap in Nederland met een sterke focus op innovatieve onderwijsmethoden en moderne faciliteiten.

Unieke betaalfunctie

De lockers zijn uitgerust met de geavanceerde betaalfunctie van KUARIO, een alles-in-één digitale wallet-applicatie. Deze maakt het mogelijk om lockers op een eenvoudige en handige manier te verhuren aan studenten en leerlingen. LoQit beschikt over een banklicentie, waardoor we digitaal geld kunnen en mogen beheren. Dit elimineert de noodzaak van dure en storingsgevoelige betaalterminals, wat veel voordelen biedt voor zowel de gebruikers als de beheerders.

Enkele opvallende kenmerken van de digitale betaalfunctie van LoQit via KUARIO zijn:

Mechanische override

Een ander voordeel van de door LoQit geleverde lockers is dat ze zijn uitgerust met mechanische overrides. In het geval van een stroomstoring kunnen beheerders de lockers eenvoudig openen en toegang verlenen aan studenten, zodat hun persoonlijke eigendommen altijd bereikbaar zijn.

esdal collega lockers

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech

nl_NL