Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds augustus 2022 is de school gevestigd in een schitterende nieuwbouw aan de Delflandlaan in Voorburg. Een duurzaam gebouw met een binnenklimaat die aan hoge eisen voldoet op het gebied van ventilatie, daglicht en akoestiek. In samenwerking met Sonesto mocht LoQit het nieuwe gebouw voorzien van 460 elektronische lockers. 

Elektronische lockers

Het nieuwe schoolgebouw van Veurs Voorburg is ingericht volgens het programma ‘Frisse Scholen’. Een programma waarbij aandacht is voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. De keuze om duurzame elektronische lockers te plaatsen was daarom snel gemaakt. De 400 lockers voor leerlingen zijn op een elegante manier in het hart van de school – de centrale aula – geïntegreerd en voorzien van een bouwkundig duurzame afwerking. De lockers zijn modulair en uit gerycecled staal gebouwd. Na gebruik kunnen de lockers weer volledig teruggebracht worden naar nul. 

Op de eerste verdieping zijn nog eens 60 lockers geplaatst voor de medewerkers van Veurs Voorburg. Deze zijn voorzien van een brievensleuf, zodat ook post of andere documenten eenvoudig bij de juiste persoon kunnen worden achtergelaten.

Het elektronisch sluitsysteem

Zowel de leerlinglockers als de personeelslockers zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit. Deze is keurig weggewerkt in de sponning van de lockers en hierdoor is de maximale ruimte in de locker ook daadwerkelijk te gebruiken. De lockers zijn volledig op afstand te beheren voor zowel de gebruiker als de beheerder. Ook is het sluitsysteem eenvoudig te koppelen met een leerlingvolgsysteem of andere elektronische leeromgeving.

project voorburg elektronische lockers
project voorburg elektronische lockers

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

personeelslockers loqit

Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

Voor de locatie aan de Heyendaalseweg van het ROC Nijmegen heeft LoQit in samenwerking met Oostwoud Franeker de school mogen voorzien van 180 elektronische lockers.

campus eemsdelta groningen

Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen. Van voortgezet onderwijs tot mbo. Het George Martens, Rudolph Pabus Cleveringa, Theda Mansholt en Noorderpoort zijn er gevestigd. Alle lockers binnen het gebouw zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit.