Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem en logistiek. Onlangs heeft LoQit in samenwerking met Sonesto 120 nieuwe elektronische lockers geplaatst om de faciliteiten binnen de school te verbeteren. 

Lockers as a Service

Scalda maakt gebruik van de optie ‘lockers as a service’. Een flexibele, veilige en kostenefficiente oplossing voor opslag en beveiliging van persoonlijke eigendommen. Lockers as a Service’ (LaaS) is een modern service model waarin lockerfaciliteiten worden aangeboden als een volledig beheerde en uitbestede dienst. Klanten, zoals onderwijsinstellingen, hoeven zich dus niet bezig te houden met het aanschaffen, installeren of onderhouden van lockers.

LoQit zorgt ervoor dat alle systemen altijd up to date qua beveiliging en functionaliteiten zijn. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen.

scalda

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

moorhead career academy lockers

Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy.  Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten

nl_NL