Rijn Ijssel – Gelderland

Rijn Ijssel is hét Regionaal Opleidingscentrum (ROC) voor Arnhem, Wageningen en omstreken. Met ruim 13.500 studenten is Rijn Ijssel de grootste school voor het middelbaar beroepsonderwijs en educatie in Gelderland. In totaal beschikken ze over 25 locaties en werken er ruim 1500 medewerkers bij de ondernemende onderwijsinstelling om studenten hun talenten te laten ontdekken. 

Rijn Ijssel biedt regulier beroepsonderwijs aan jongeren op het gebied van zeven clusters: CIOS & Veiligheid, Creatieve Industrie, Economie & Uiterlijke verzorging, Techniek & ICT, Vakschool Wageningen en Welzijn & Zorg. Daarnaast geeft het cluster Entree & Maatwerk naast entree-opleidingen (mbo niveau 1), ook onderwijs aan volwassenen en trainingen en opleidingen op maat aan bedrijven.

Elektronische lockers

In samenwerking met Sonesto heeft LoQit de nieuwe lockers van Rijn Ijssel mogen voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf 2021 zijn ruim 4000 nieuwe lockers geplaatst, zowel voor leerlingen als personeel, op diverse vestigingen. Later dit jaar worden er nog ruim 2000 lockers op een andere vestiging geplaatst en voorzien van het elektronisch sluitsysteem van LoQit. 

Software as a Service (SaaS)

Rijn Ijssel maakt gebruik van de SaaS-applicatie van LoQit – de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. Alle systemen zijn dankzij deze mogelijkheid altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten en beveiliging. Het LoQit systeem is makkelijk te koppelen met andere systemen voor een efficiente werkwijze en het up to date houden van alle data. Bovendien kun je eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen. 

Rijn Ijssel maakt gebruik van een mix aan verschillende functionaliteiten. 

elektronisch sluitsysteem rijnijssel
elektronisch sluitsysteem rijnijssel

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

Stadshart Amstelveen

LoQit heeft samen met Sonesto lockers geleverd aan winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Stadshart Amstelveen biedt winkelende klanten de mogelijkheid om spullen veilig op te bergen tijdens het winkelen.

Melanchton Business School

De Melanchton Business School is één en al bedrijvigheid. Het gebouw, de (praktijk)lokalen, de kas, de tuinen en onze lessen zijn erop ingericht om jou zoveel mogelijk te laten doen en ontdekken. Je werkt met dieren, klanten, planten, kinderen, ouderen, studenten, ondernemers, publiek… en gaat al vanaf klas 1 naar bedrijven of instellingen in de buurt. Reken maar dat je hier weinig tijd krijgt om stil te zitten.