Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy. 

Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten in Moorhead, gelegen in de staat Minnesota in Noord-Amerika, hebben we ruim 1450 lockers ge├»nstalleerd. Allen uitgerust met het innovatief elektronisch sluitsysteem van LoQit. De lockers zijn uitgerust met HID-kaarten, verstrekt door de school zelf. Deze technologie zorgt ervoor dat studenten zelf niet meer hun kaarten aan de lockers hoeven te koppelen. 

De lockers zijn geleverd door Debourgh La Junta en de installtie werd verzorgd door H2I Group. De samenwerking met LoQit heeft geresulteerd in een succesvol project die perfect aansluit bij de behoeften van de Moorhead Career Academy. 

moorhead lockers
moorhead career college lockers

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

esdal collega lockers

Esdal College

LoQit heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor het Esdal College. Het project omvatte de implementatie van 535 elektronische lockers op twee locaties: Boermarkeweg en Oosterhesselen.

de ruiter lockers loqit

De Ruiter’s Bakkerij

LoQit heeft, in samenwerking met Oostwoud, een succesvol project mogen afronden voor De Ruiter’s Bakkerij. Bekend om hun karakteristieke en ambachtelijke gebakken speculaaskoeken. Het project omvatte

nl_NL