Lockersystemen voor vending en verhuur

Vereenvoudig de verkoop en verhuur van uw producten

Onze robuuste lockeroplossingen stellen u in staat om producten en bedrijfsartikelen eenvoudig te verkopen of te verhuren zonder dat er personeel aan te pas komt. Dit systeem is ideaal voor het aanbieden van een ongeëvenaarde service aan medewerkers, klanten, bezoekers en voorbijgangers, waarbij zij zelfstandig artikelen kunnen kopen of huren.

Kenmerken van onze lockeroplossingen

Veilig in gebruik

Artikelen zijn veilig opgeslagen en makkelijk toegankelijk. Het terugbrengen van verhuurde producten is gebruiksvriendelijk, met een duidelijk overzicht van de status en voorraad van uw artikelen.

Eenvoudige integratie

Sluit naadloos aan op uw bestaande managementsystemen met behulp van uitgebreide API-ondersteuning, waardoor uw gegevens gemakkelijk beheerd kunnen worden via onze cloudsoftware.

Betaalmogelijkheden

Gebruikers kunnen eenvoudig betalen voor gebruik via de digitale wallet in de app. LoQit beschikt over een banklicentie. Dure betaalterminals zijn hiermee overbodig.

Authenticatie

Veelzijdige authenticatiemethodes zoals pasjes, tags, cijfersloten, vingerafdrukken, pincodes, RFID, QR- of barcodes, bluetooth en smartphone apps.

Flexibel gebruik

Kies voor vaste of flexibele toewijzing van lockers aan gebruikers, of sta anoniem gebruik toe.Zowel beheerders als gebruikers profiteren van een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Lockerbeheer

Beheer alles vanuit een centrale online interface, waar u in real-time lockers kunt beheren en monitoren. Zo bent u te allen tijde op de hoogte van de voorraadstatus.

Veilige en efficiënte lockeroplossingen voor vending en verhuur

Voor onze vending en verhuur lockersystemen bieden we gebruikers een scala aan veilige toegangsopties voor hun lockers. Of u nu toegang wilt via een terminal, een gebruiksvriendelijke app of een persoonlijke pincode, wij zorgen voor maximale flexibiliteit en maatwerk. Onze systemen zijn ontworpen om aan alle specifieke behoeften van uw organisatie te voldoen, zodat gebruikers moeiteloos en veilig toegang krijgen.

Ontdek de unieke functies en mogelijkheden van het premium lockersysteem van LoQit. Plan vrijblijvend een demo in.

asset management voor lockers

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend advies voor uw organisattie of een demo inplannen? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

nl_NL