Business Development Manager

Vacature: Global Business Development Manager (fulltime)

Als Global Business Development manager bij LoQit kom je terecht in een ontzettend veelzijdige functie binnen een enthousiast en gedreven team. Er ligt een mooie uitdaging klaar om de wereldwijde marktpositie van LoQit verder te ontwikkelen. Met jouw overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen weet je als geen ander hoe je nieuwe distributie- en partnernetwerken kunt aanboren. Je gaat zelfstandig te werk en zowel binnen deze functie als in de organisatie kun je op verschillende manieren het verschil maken.

Wat ga je doen als Global Business Development manager?

In deze functie ga je zelfstandig te werk en focus jij je op het opzetten van nieuwe distribitienetwerken en partnerships. Jouw taken bestaan onder andere uit:

 • In kaart brengen van nieuwe netwerken en mogelijke partners wereldwijd en deze vertalen naar commerciële kansen voor LoQit.
 • Je genereert ideeën, onderzoekt de mogelijkheden en daarna valideer je deze.
 • Het versterken van de marktpositie van LoQit door het vergroten van ons wereldwijde netwerk en partnerships, gebruikmakend van zowel je eigen als reeds bestaand netwerk van LoQit.
 • Onderhouden en uitbreiden van de huidige partnerships van LoQit.
 

Als Global Business Development manager rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur van LoQit. In deze functie zal je regelmatig het buitenland bezoeken en periodiek aanwezig zijn op het hoofdkantoor in Heerenveen.

Wat vragen wij van jou?

Als Global Business Development manager heb je een zelfstandige rol, die een gezonde dosis intrinsieke motivatie vergt en waarbij netwerken een grote rol speelt. Je weet als geen ander hoe je nieuwe markten kunt aanboren en hoe je potentiële partners kunt enthousiasmeren over ons product. Verder is het van belang dat je:

 • Ervaring hebt in een soortgelijke rol met het opzetten van distributie- en partnernetwerken.
 • Ervaring hebt met gebouwtechnieken. Bij voorkeur in de toegangscontrole. 
 • Je voldoende technisch inzicht hebt en affiniteit met technologie en IT.
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
 • Goede analytische vaardigheden, geweldig bent in het oplossen van problemen en het liefst denkt in kansen en mogelijkheden.


Wat bieden wij jou

Bij LoQit krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De organisatie zelf is ook volop in ontwikkelingen en dit biedt voldoende doorgroeimogelijkheden. Naast deze uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en invulling, bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €4.000 en €5.000 per maand (o.b.v. 40u/pw), afhankelijk van jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een telefoon en laptop.
 • Een leuk, enthousiast en gemotiveerd team die allemaal de organisatie naar een hoger niveau willen tillen.


Over LoQit

LoQit is opgericht in 2014 en is een innovatieve leverancier van elektronische sluitsystemen. Het hele proces van het ontwerp, de ontwikkeling en de verkoop van de sluitsystemen realiseren we zelf vanuit ons hoofdkantoor in Heerenveen. De organisatie is wereldwijd actief en zowel nationaal als internationaal is LoQit sterk in beweging. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste en gedreven personen die samen werken aan het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen.


Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij maken graag kennis met je! Stuur je sollicitatie met CV uiterlijk 30 oktober 2022 naar info@LoQit.nl en wie weet zien we jou snel bij ons op kantoor. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben omtrent deze vacature, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Alex Vogelzang via +31 (0)512 20 40 40  (Algemeen Directeur LoQit B.V.)

nl_NL