Personeelslockers voor Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

Smart lockers voor flexibele werkplekken

Een flexibele werkplek vraagt om slimme oplossingen. Precies wat Gemeente Soest ook dacht. Met de komst van de smart lockers kan de gemeente een veilige plek blijven bieden aan haar medewerkers om waardevolle spullen op te bergen. Het personeel kan eenvoudig een locker reserveren, openen en weer vrijgeven via de app. Beheerders kunnen de lockers eenvoudig beheren in het Locker Management Systeem. Zo kun je als beheerder:

Integratie met eigen software

Zoals we al zeiden: een flexibele werkplek vraagt om slimme oplossingen. Daarom maakt gemeente Soest gebruik van een Active Directory koppeling. Zo zijn te allen tijde de juiste gebruikers in het systeem bekend, zonder dat een medewerker of manager dit moet doorgeven. Wel zo efficiënt!

personeelslockers loqit
personeelslockers
lockers voor personeel
kantoorlockers
lockersysteem kantoor

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

nl_NL