Deltion College – Zwolle

Het Deltion College in Zwolle is een regionaal opleidingscentrum (ROC) dat actief is op alle niveaus van mbo-onderwijs. Of je nu een eigen bedrijf hebt, in loondienst bent of net klaar bent met het vmbo, iedereen kan een opleiding volgen aan het Deltion College. Ze bieden een breed scala aan opleidingen aan – van autotechniek tot zorg en van horeca tot sport. 

Er werken ongeveer 1.800 medewerkers die zich allemaal op zijn of haar eigen manier inzetten voor de ontwikkeling van de ruim 17.000 studenten en 3.000 cursisten. Samen met de maatschappij, de overheid en het bedrijfsleven bereiden ze mensen en organisaties voor op de steeds veranderende arbeidsmarkt. Er wordt gekeken naar wat een individu kan – en wil – en bieden een opleidingsvorm aan die past bij de ambities en het leven van de volwassene. 

Daarnaast vervult Deltion Business voor ruim 6.000 relaties in het bedrijfsleven de rol van kennispartner. Ze helpen bedrijven onder andere met het samenstellen van opleidingstrajecten op maat en brengen subsidiemogelijkheden in kaart. 

3500 nieuwe ‘Zero’ lockers met sluitsysteem van LoQit

In samenwerking met Sonesto heeft LoQit een mooie opdracht voor het Deltion College mogen afronden. In totaal zijn er 3.500 nieuwe ‘Zero’ lockers geplaatst. De meest innovatieve locker op de markt die ook nog eens circulair is. Ze zijn voorzien van een dubbelwandige opliggende deur en een in sponning weggewerkt bekabeld elektronisch sluitsysteem van LoQit

Functionaliteiten elektronisch sluitsysteem

Het Deltion College maakt gebruik van de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. De beheerder wordt hiermee volledig ontzorgd op het gebied van ICT en de systemen zijn altijd up to date qua beveiliging en functionaliteiten.

Tevens is het lockermanagementsysteem eenvoudig te koppelen met een leerlingvolgsysteem of elektronische leeromgeving. De beheerder kan vanuit het systeem makkelijk push berichten sturen om toegang te verlenen tot een locker of andere automatische berichten versturen. 

Verder maakt het Deltion College gebruik van: 

elektronisch sluitsysteem deltion school
deltion collega zwolle lockers
elektronisch sluitsysteem schoolkluisje
lockersysteem school
sluitsysteem locker school

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

For the location on the Heyendaalseweg of the ROC Nijmegen, LoQit was able to provide the school with 180 electronic lockers in collaboration with Oostwoud Franeker.

project voorburg elektronische lockers

Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds

campus eemsdelta groningen

Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen. Van voortgezet onderwijs tot mbo. Het George Martens, Rudolph Pabus Cleveringa, Theda Mansholt en Noorderpoort zijn er gevestigd. Alle lockers binnen het gebouw zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit.