De Ruiter’s Bakkerij

LoQit heeft, in samenwerking met Oostwoud, een succesvol project mogen afronden voor De Ruiter’s Bakkerij. Bekend om hun karakteristieke en ambachtelijke gebakken speculaaskoeken. Het project omvatte de installatie van 122 lockers, voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit, en dienen als personeelslockers.

Efficiënt lockerbeheer

Dankzij het Locker Management Systeem van LoQit kunnen de beheerders van De Ruiter’s Bakkerij het lockerbeheer op een efficiënte manier uitvoeren. Het systeem stelt hen in staat om de lockers zelf in te delen, te groeperen en te configureren naar de specifieke behoeften van het personeel. Elke medewerker krijgt een eigen locker toegewezen, waardoor het personeel hun persoonlijke spullen veilig en georganiseerd kunnen opbergen.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Het elektronische sluitsysteem van LoQit biedt een scala aan opties voor toegangscontrole, waaronder RFID-kaartlezers, pincodes, vingerafdrukken en zelfs smartphone-bediening. Hierdoor kunnen medewerkers gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot hun lockers. Het vergeten van sleutels, pasjes of pincodes behoort tot het verleden. Het personeel kan zich nu concentreren op hun werkzaamheden zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer van hun lockers.

Gebruiksvriendelijke app

Om het gebruiksgemak verder te vergroten, kunnen medewerkers gebruikmaken van de handige digitale app van LoQit. Deze app kan eenvoudig worden gedownload via de App Store of Play Store. Via de app kunnen medewerkers snel en gemakkelijk hun lockers reserveren of vrijgeven.

De Ruiter's Bakkerij lockers
De Ruiter's Bakkerij lockers
de ruiter lockers loqit

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

moorhead career academy lockers

Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy.  Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten

esdal collega lockers

Esdal College

LoQit heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor het Esdal College. Het project omvatte de implementatie van 535 elektronische lockers op twee locaties: Boermarkeweg en Oosterhesselen.

nl_NL