Christelijk Gymnasium Beyers Naudé – Leeuwarden

Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé (CGBN) is een zelfstandig gymnasium gevestigd in Leeuwarden waar ruim 530 leerlingen zich klaarmaken voor de toekomst. De leerlingen krijgen hier de mogelijkheid om hun opleiding te verbreden of zich te verdiepen door het volgen van een Honour programma of het Beyers Naudé Atelier. Daarnaast worden er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd, waaronder excursies naar het Forum Romanum in Italië en naar de Akropolis in Athene.

Ieder jaar vertrekt er een groep enthousiaste scholieren van het CGBN naar deze bijzondere locaties in Italië of Athene. Het Forum Romanum is een groot archeologisch park waar verschillende ruïnes staan die je een kijkje gunnen in het alledaagse leven in de Romeinse oudheid. De Akropolis Athene is “het hoogste punt van de stad” waar indrukwekkende bezienswaardigheden zijn te vinden. De belangrijkste gebouwen zijn het het Parthenon, de Nike-tempel, de Propylaeën en het Erechtheion.

Beide plekken geven je een uniek inzicht in een bijzonder stukje geschiedenis. En deze beleving is nu vereeuwigd op de schoolkuisjes van het CGBN.

Elektronische lockers

De lockerruimte binnen de school is een ware eyecatcher. De schoolkluisjes zijn voorzien van een gesublimeerde print van het Forum Romanum aan de ene kant en de Akropolis aan de andere kant. De robuuste stalen lockers met opliggende deur en hoogwaardige kwalitatieve afwerkingen zijn geplaatst door Sonesto. De lockers zijn voorzien van het nieuwste elektronische sluitsysteem van LoQit.

Functionaliteiten

Beyers Naudé maakt gebruik van de SaaS-applicatie van LoQit – de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. Hierdoor is het lockersysteem makkelijk te integreren of te koppelen met andere systemen en eenvoudig te beheren via het Locker Management Systeem. Gebruikers kunnen de lockers makkelijk bedienen met elke gewenste RFID-pas. Ze kunnen één of meerdere passen koppelen aan hun account in de app en vervolgens de schoolkluisjes openen met de gekoppelde pas. 

Voor de beheerder: 

Voor de gebruiker:

christelijk gymnasium beyers naude

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

For the location on the Heyendaalseweg of the ROC Nijmegen, LoQit was able to provide the school with 180 electronic lockers in collaboration with Oostwoud Franeker.

project voorburg elektronische lockers

Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds

campus eemsdelta groningen

Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen. Van voortgezet onderwijs tot mbo. Het George Martens, Rudolph Pabus Cleveringa, Theda Mansholt en Noorderpoort zijn er gevestigd. Alle lockers binnen het gebouw zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit.