Christelijk Gymnasium Beyers Naudé – Leeuwarden

Het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé (CGBN) is een zelfstandig gymnasium gevestigd in Leeuwarden waar ruim 530 leerlingen zich klaarmaken voor de toekomst. De leerlingen krijgen hier de mogelijkheid om hun opleiding te verbreden of zich te verdiepen door het volgen van een Honour programma of het Beyers Naudé Atelier. Daarnaast worden er ook allerlei andere activiteiten georganiseerd, waaronder excursies naar het Forum Romanum in Italië en naar de Akropolis in Athene.

Ieder jaar vertrekt er een groep enthousiaste scholieren van het CGBN naar deze bijzondere locaties in Italië of Athene. Het Forum Romanum is een groot archeologisch park waar verschillende ruïnes staan die je een kijkje gunnen in het alledaagse leven in de Romeinse oudheid. De Akropolis Athene is “het hoogste punt van de stad” waar indrukwekkende bezienswaardigheden zijn te vinden. De belangrijkste gebouwen zijn het het Parthenon, de Nike-tempel, de Propylaeën en het Erechtheion.

Beide plekken geven je een uniek inzicht in een bijzonder stukje geschiedenis. En deze beleving is nu vereeuwigd op de schoolkuisjes van het CGBN.

Elektronische lockers

De lockerruimte binnen de school is een ware eyecatcher. De schoolkluisjes zijn voorzien van een gesublimeerde print van het Forum Romanum aan de ene kant en de Akropolis aan de andere kant. De robuuste stalen lockers met opliggende deur en hoogwaardige kwalitatieve afwerkingen zijn geplaatst door Sonesto. De lockers zijn voorzien van het nieuwste elektronische sluitsysteem van LoQit.

Functionaliteiten

Beyers Naudé maakt gebruik van de SaaS-applicatie van LoQit – de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. Hierdoor is het lockersysteem makkelijk te integreren of te koppelen met andere systemen en eenvoudig te beheren via het Locker Management Systeem. Gebruikers kunnen de lockers makkelijk bedienen met elke gewenste RFID-pas. Ze kunnen één of meerdere passen koppelen aan hun account in de app en vervolgens de schoolkluisjes openen met de gekoppelde pas. 

Voor de beheerder: 

Voor de gebruiker:

christelijk gymnasium beyers naude

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem

moorhead career academy lockers

Moorhead Career Academy

LoQit heeft twee gloednieuwe scholen in Moorhead voorzien van state-of-the-art lockers met elektronisch sluitsysteem, speciaal ontworpen voor de Moorhead Career Academy.  Voor de twee pasgebouwde onderwijsfaciliteiten

esdal collega lockers

Esdal College

LoQit heeft onlangs een indrukwekkend project afgerond voor het Esdal College. Het project omvatte de implementatie van 535 elektronische lockers op twee locaties: Boermarkeweg en Oosterhesselen.

nl_NL