Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen. Van voortgezet onderwijs tot mbo. Het George Martens, Rudolph Pabus Cleveringa, Theda Mansholt en Noorderpoort zijn er gevestigd.

De campus biedt daarmee een gevarieerd aanbod van onderwijs. Scholen werken samen met elkaar én met verenigingen en bedrijven uit de regio. Ook voor sport- en culturele verenigingen komen er voorzieningen.

Leren en werken, cultuur en sport, groen, aardbevingsbestendig en energieleverend. Campus Eemsdelta Groningen draagt bij aan een duurzame, sociale en veilige toekomst voor de regio.

Ruim 1400 nieuwe lockers met sluitsysteem van LoQit

In samenwerking met Oostwoud International heeft LoQit ruim 1400 lockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem bij de Eemsdelta in Appingedam. De nieuwe lockers zijn geheel futureproof en zowel voor de gebruiker als de beheerder eenvoudig te bedienen.

Functionaliteiten elektronisch sluitsysteem

Campus Eemsdelta Groningen maakt gebruik van de mogelijkheid om het complete locker management als een service af te nemen. De beheerder wordt hiermee volledig ontzorgd op het gebied van ICT en de systemen zijn altijd up to date qua beveiliging en functionaliteiten. Het lockermanagementsysteem is eenvoudig te koppelen aan een leerlingvolgsysteem of bijvoorbeeld een leeromgeving. Vanuit het systeem kan de beheerder makkelijk push berichten sturen en (nieuwe) gebruikers toegang verlenen. 

Een andere belangrijke feature waar Eemsdelta gebruik van maakt is het KUARIO platform, inclusief de betaalfunctie vanuit de app (digitale wallet). Dit is een unieke functionaliteit voor elektronische lockers waar alleen LoQit over beschikt. Deze functie maakt het mogelijk voor studenten om eenvoudig te betalen voor het gebruik van de lockers. Zo kunnen studenten hun bankpas koppelen aan de digitale wallet en eenvoudig hun saldo opwaarderen. Beheerders zijn hierdoor niet meer verantwoordelijk voor het gebruikerstegoed.

kuario app locker system loqit
campus eemsdelta groningen
campus eemsdelta groningen
campus eemsdelta groningen

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

personeelslockers loqit

Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

Lees meer >
roc nijmegen lockers

ROC Nijmegen

Voor de locatie aan de Heyendaalseweg van het ROC Nijmegen heeft LoQit in samenwerking met Oostwoud Franeker de school mogen voorzien van 180 elektronische lockers.

Lees meer >
project voorburg elektronische lockers

Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds

Lees meer >