Business Development Manager

Vacature: Business Development Manager (fulltime)

Als Business Development manager bij LoQit kom je terecht in een ontzettend veelzijdige functie binnen een enthousiast en gedreven team. Er ligt een mooie uitdaging klaar om de bestaande marktpositie van LoQit in de Nederlandse markt verder te ontwikkelen. Met jouw overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en commercieel talent weet je als geen ander hoe je de producten van LoQit goed aan de klant kunt presenteren. Je gaat zelfstandig te werk en zowel binnen deze functie als in de organisatie kun je op verschillende manieren het verschil maken.

Wat ga je doen als Business Development manager?

In deze functie ga je zelfstandig te werk en pak je alle kansen en mogelijkheden aan om de marktpositie van LoQit te versterken. Jouw taken bestaan onder andere uit:

 • In kaart brengen van de wensen en behoeften van (potentiële) klanten en deze vertalen naar commerciële kansen voor LoQit.
 • Je genereert ideeën, onderzoekt de mogelijkheden en daarna valideer je deze.
 • Het versterken van de marktpositie van LoQit en het vergroten van de klantenkring door actief de markt te exploreren, gebruikmakend van zowel je eigen als reeds bestaand netwerk van LoQit.
 • Door middel van consultative selling weet je de producten van LoQit op een aantrekkelijke manier te presenteren.
 • Onderhouden en uitbreiden van de partnerships van LoQit.


Als Business Development manager rapporteer je rechtstreeks aan de Algemeen Directeur van LoQit. Je zal voornamelijk binnen Nederland reizen om relaties te bezoeken en periodiek aanwezig zijn op het hoofdkantoor in Heerenveen.

Wat vragen wij van jou?

Als Business Development manager heb je een zelfstandige rol, die een sterke commerciële drive en een gezonde dosis intrinsieke motivatie vergt. Ook kun je goed in teamverband werken en weet je als geen ander hoe je een verkoopgesprek om kunt zetten tot een closed deal. Verder is het van belang dat je:

 • Minimaal vijf jaar ervaring hebt in een soortgelijke rol in de accountmanagement. Bij voorkeur in de kantoormeubilair, werkplekinrichting of gebouwtechnologie.
 • Je voldoende technisch inzicht hebt en affiniteit met technologie en IT.
 • Ervaring hebt met verkoop op DMU-niveau bij complexe organisaties.
 • Goede kennis op het gebied van direct-to-end salesprocessen.
 • Goede analytische vaardigheden, geweldig bent in het oplossen van problemen en het liefst denkt in kansen en mogelijkheden.


Wat bieden wij jou

Bij LoQit krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. De organisatie zelf is ook volop in ontwikkelingen en dit biedt voldoende doorgroeimogelijkheden. Naast deze uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng en invulling, bieden wij jou:

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €4.000 en €5.000 per maand (o.b.v. 40u/pw), afhankelijk van jouw ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, telefoon en laptop.
 • Een leuk, enthousiast en gemotiveerd team die allemaal de organisatie naar een hoger niveau willen tillen.

Over LoQit

LoQit is opgericht in 2014 en is een innovatieve leverancier van elektronische sluitsystemen. Het hele proces van het ontwerp, de ontwikkeling en de verkoop van de sluitsystemen realiseren we zelf vanuit ons hoofdkantoor in Heerenveen. De organisatie is wereldwijd actief en zowel nationaal als internationaal is LoQit sterk in beweging. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste en gedreven personen die samen werken aan het realiseren van onze ambitieuze groeidoelstellingen.

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wij maken graag kennis met je! Stuur je sollicitatie met CV uiterlijk 30 oktober 2022 naar info@LoQit.nl en wie weet zien we jou snel bij ons op kantoor. Mocht je nog inhoudelijke vragen hebben omtrent deze vacature, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Alex Vogelzang via +31 (0)512 20 40 40  (Algemeen Directeur LoQit B.V.).

nl_NL