Self-service lockers

Self-Service lockers: veilige en slimme opbergoplossingen

Ontdek onze self-service lockers, waar gemak, veiligheid en efficiëntie samenkomen in een geavanceerd systeem. Onze self-service lockers bieden de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers, klanten en bezoekers een naadloze en veilige manier willen bieden om pakketten op te halen en af te leveren. Met ons hoogwaardige elektronische sluitsysteem en slimme lockersoftware, garanderen wij een moderne, betrouwbare en gebruiksvriendelijke lockerervaring.

Functies en mogelijkheden

Betaalsysteem

Betalingen voor het gebruik van de locker zijn snel en eenvoudig via de digitale wallet in de app, waardoor dure en storingsgevoelige betaalterminals tot het verleden behoren.

Cloud-based opslag

Ons systeem maakt gebruik van het Microsoft Azure cloud-platform, wat garant staat voor veilige opslag van gebruikersinformatie volgens de GDPR richtlijnen.

Systeemintegratie

Onze self-service lockers kunnen naadloos worden geïntegreerd met uw bestaande systemen, of het nu gaat om beveiliging, slimme gebouwen, HR of facilitair management.

Software as a Service

Wij nemen het technische beheer volledig op ons met onze locker management service. U hoeft zich geen zorgen te maken over beveiligings- en functionaliteitsupdates.

Authenticatie

Ons systeem ondersteunt diverse authenticatiemethoden, zoals pasjes, vingerafdrukken, pincode, RFID, QR-code en smartphone-app.

Lockerbeheer

Beheerders hebben toegang tot een online lockermanagementsysteem voor realtime inzicht en efficiënt beheer van alle lockeroperaties.

Gebruiksvriendelijk

Ons sluitsysteem is ontworpen met een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp, zowel voor beheerders als gebruikers. Het reserveren, claimen en gebruiken van een locker verloopt soepel en probleemloos.

Veiligheid

Alle dataverkeer wordt versleuteld verzonden via HTTPS (TLS), en ons systeem is gecertificeerd volgens SOC1/SOC2 en SSAE 16/ISAE 3402 voor maximale veiligheid en betrouwbaarheid.

Kies voor veilige en flexibele toegang

Met het elektronische sluitsysteem kunt u veilig toegang krijgen op verschillende manieren, of het nu via de terminal, de smartphone app of met een pincode is. U heeft zelfs de mogelijkheid om een combinatie van verschillende identificatiemethoden te kiezen voor gebruikers, omdat we begrijpen dat elke situatie anders is. Bij LoQit streven we naar flexibiliteit en maatwerk, zodat u volledige controle heeft over uw lockeroplossing.

Kies voor onze self-service lockers en breng gemak, veiligheid en efficiëntie naar uw bedrijf of organisatie.

Ontdek de unieke functies en mogelijkheden van het premium lockersysteem van LoQit. Plan vrijblijvend een demo in.

asset management voor lockers

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend advies voor uw organisattie of een demo inplannen? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

nl_NL