ROC Nijmegen

Voor de locatie aan de Heyendaalseweg van het ROC Nijmegen mocht LoQit in samenwerking met Oostwoud Franeker de school voorzien van ca. 180 elektronische lockers. 

Digitaal systeem voor lockers

Op deze locatie van het ROC Nijmegen vind je mbo-opleidingen binnen de bouw, infra, techniek en ICT. De nieuw geplaatste lockers zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit. Het ROC maakte al gebruik van het platform KUARIO voor digitale betalingen voor onder andere het printen en vending machines. In de app voor gebruikers is het nu ook mogelijk om de lockers digitaal te beheren. De beheerder van het systeem kan de elektronische lockers eenvoudig beheren in het Locker Management Systeem. 

Het elektronisch sluitsysteem

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit maakt het mogelijk om laptops, tablets, schoolspullen en dergelijke veilig op te bergen in de schoolkluisjes. Het systeem is zowel voor beheerders als gebruikers eenvoudig digitaal te beheren. Tevens is het makkelijk te integreren met leerlingvolgsystemen, elektronische leeromgevingen of te koppelen met andere systemen. 

elektronische lockers roc nijmegen
roc nijmegen lockers
sluitsysteem lockers roc nijmegen

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

personeelslockers loqit

Gemeente Soest

Voor Gemeente Soest heeft LoQit de personeelslockers voorzien van een elektronisch sluitsysteem. Vanaf nu kan het personeel hun spullen veilig en eenvoudig opbergen in de elektronische lockers.

project voorburg elektronische lockers

Veurs Voorburg

Veurs Voorburg is een vmbo-school met ongeveer 370 leerlingen en 55 medewerkers. Leerlingen kunnen een basis, kader en gtl opleiding volgen, met en zonder leerwegondersteuning. Sinds

campus eemsdelta groningen

Campus Eemsdelta Groningen

Campus Eemsdelta Groningen biedt een thuisbasis aan 1.700 leerlingen. Van voortgezet onderwijs tot mbo. Het George Martens, Rudolph Pabus Cleveringa, Theda Mansholt en Noorderpoort zijn er gevestigd. Alle lockers binnen het gebouw zijn voorzien van het elektronische sluitsysteem van LoQit.