Postvak lockers

Veilige, geavanceerde oplossing voor postvakbeheer

Introduceer een nieuwe standaard van efficiëntie en veiligheid in uw organisatie met de postvak lockers van LoQit. Ons state-of-the-art elektronische sluitsysteem voor postvakken is ontworpen om uw medewerkers, klanten en bezoekers een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor het beheren van hun post.

Functies en mogelijkheden

Cloud-based opslag

Wij gebruiken het betrouwbare Microsoft Azure cloud-platform om gebruikersinformatie veilig op te slaan, volledig in lijn met de GDPR (AVG) richtlijnen.

Flexibel gebruik

Ons systeem ondersteunt diverse authenticatiemethoden zoals pasjes, vingerafdrukken, pincode, RFID, QR-code en smartphone-app.

Smartphone app

Gebruikers kunnen via onze app eenvoudig hun account beheren, toegang krijgen tot hun postvak en eventuele betalingen verrichten.

Systeemintegratie

Het LoQit-systeem is moeiteloos te integreren met bestaande systemen in uw organisatie, zoals beveiliging, HR en facilitair beheer, voor een gestroomlijnde workflow.

Software as a Service

Onze dienstverlening omvat volledig beheer van uw postvak lockersysteem, inclusief up-to-date houden van beveiliging en functionaliteit.

Lockerbeheer

Beheerders hebben toegang tot ons uitgebreide online lockermanagementsysteem voor het centraal en efficiënt beheren van de postvakken.

Authenticatie

Het LoQit systeem biedt diverse authenticatiemethoden zoals pasjes, vingerafdrukken, pincode, RFID, QR-code en smartphone-app.

Gebruiksvriendelijk

Zowel beheerders als gebruikers profiteren van een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp. De interactie met het lockersysteem is eenvoudig en efficiënt.

Veilige toegang tot postvakken

Gebruikers kunnen op verschillende manieren veilig toegang krijgen tot hun postvak, of het nu via de terminal, de app of een pincode is. Wij bieden flexibiliteit en maatwerk om aan alle behoeften te voldoen.

Ontdek de unieke functies en mogelijkheden van het premium lockersysteem van LoQit. Plan vrijblijvend een demo in.

asset management voor lockers

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend advies voor uw organisattie of een demo inplannen? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

nl_NL