Personeelslockers voor Van der Valk Haarlem

Een nieuwe samenwerking met Kupan! Dé producent van compacte High Pressure Laminate (HPL) wanden, deuren en meubelen. In samenwerking hebben we de kleedkamers van Van der Valk in Haarlem voorzien van 80 high-end HPL lockers. 

Voor zowel de dames- als herenkleedkamers hebben we stijlvolle en praktische lockeroplossingen geïmplementeerd. De personeelslockers zijn voorzien van een geïntegreerde terminal, naadloos verzonken in de deuren, wat zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Dit project is speciaal ontworpen voor het personeel van Van der Valk, met een focus op gebruiksgemak en veiligheid.

  • Geavanceerd sluitsysteem: dankzij LoQit’s slimme technologie kunnen medewerkers gemakkelijk en veilig toegang krijgen tot hun lockers.
  • Naadloze integratie: de lockers zijn voorzien van terminals die perfect in het ontwerp zijn geïntegreerd, wat zorgt voor een gestroomlijnde en luxe uitstraling.
  • Gebruiksvriendelijke pasfunctie: medewerkers kunnen hun eigen passen gebruiken om toegang te krijgen tot de lockers, wat het gebruiksgemak verhoogt.
  • Duurzaam en stijlvol design: de HPL lockers van Kupan staan bekend om hun duurzaamheid en hoogwaardige uitstraling, wat bijdraagt aan de algehele sfeer van de kleedkamers.
personeelslockers van der valk
personeelslockers van der valk

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech

nl_NL