Personeelslockers en postvakken voor Gemeente Rijswijk

Voor gemeente Rijswijk mocht LoQit de nieuwe personeelslockers en postvakken voorzien van een elektronisch sluitsysteem. De 248 nieuwe smart lockers in het ‘huis van de stad’ worden bediend met de personeelspassen van de gemeente. Deze integratie zorgt niet alleen voor een gestroomlijnde toegang tot opslagfaciliteiten voor medewerkers, maar verbetert ook de veiligheid en het beheer van persoonlijke en professionele items.

  • Gebruiksgemak: medewerkers kunnen hun persoonlijke en professionele spullen veilig opbergen met hun nieuwe personeelspassen. De lockers zijn eenvoudig in gebruik en bieden snelle toegang.
  • Veiligheid: verhoogde beveiliging voor persoonlijke bezittingen en vertrouwelijke documenten, dankzij de geavanceerde technologie van LoQit.
  • Flexibiliteit: de oplossing van LoQit biedt flexibele toewijzingsopties die aansluiten bij de dynamische werkomgeving van de gemeente Rijswijk.
  • Duurzaamheid: een toekomstbestendige investering die inspeelt op de groeiende behoefte aan efficiëntie en duurzaamheid binnen de publieke sector.
personeelslockers gemeente rijswijk
postvakken gemeente rijswijk
personeelslockers gemeente rijswijk

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer projecten van LoQit

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech

nl_NL