Lockersysteem voor postlockers

Slim en veilig lockersysteem voor postlockers

Bied uw medewerkers, klanten en bezoekers een manier om hun post veilig te ontvangen met het elektronische lockersysteem voor postlockers van LoQit. Ons intelligente systeem zorgt voor maximale veiligheid, gebruiksgemak en efficiënt beheer. Met een gebruiksvriendelijke interface en vooruitstrevende functionaliteiten kunnen gebruikers zonder problemen hun post veilig opslaan en ophalen.

Functies en mogelijkheden

Smartphone app

Met onze smartphone-app kunnen gebruikers eenvoudig hun account beheren, passen koppelen en eventueel betalingen verrichten voor het gebruik van de postlocker.

Cloud-based opslag

Het systeem draait op het veilige Microsoft Azure cloud-platform, wat zorgt voor een veilige opslag van gebruikersinformatie conform GDPR (AVG) richtlijnen.

Systeemintegratie

Het LoQit systeem kan gemakkelijk worden geïntegreerd met uw bestaande systemen. Of het nu gaat om beveiliging, slimme gebouwen, HR of facilitair management, wij garanderen een gestroomlijnde werkwijze.

Veiligheid

Sterke beveiligingsmaatregelen zijn geïmplementeerd. Alle dataverkeer wordt versleuteld via HTTPS (TLS), en ons systeem voldoet aan de SOC1/SOC2 en SSAE 16/ISAE 3402 certificeringen.

Flexibel gebruik

Kies voor vaste of flexibele toewijzing van postlockers, afhankelijk van de behoeften van uw gebruikers. Deze opties kunnen naast elkaar bestaan voor maximale flexibiliteit.

Lockerbeheer

Beheerders hebben toegang tot ons uitgebreide lockermanagementsysteem voor een centraal en efficiënt beheer van de postlockers.

Authenticatie

Het LoQit systeem biedt diverse authenticatiemethoden zoals pasjes, vingerafdrukken, pincode, RFID, QR-code en smartphone-app.

Gebruiksvriendelijk

Zowel beheerders als gebruikers profiteren van een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp. De interactie met het postlockersysteem is eenvoudig en efficiënt.

Veilige toegang

Krijg op verschillende manieren veilig toegang tot het postlockersysteem, of het nu via de terminal, de smartphone app of met een pincode is. We bieden de flexibiliteit om verschillende identificatiemethoden te combineren voor een op maat gemaakte oplossing.

Ontdek de unieke functies en mogelijkheden van het premium lockersysteem van LoQit. Plan vrijblijvend een demo in.

asset management voor lockers

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vrijblijvend advies voor uw organisattie of een demo inplannen? Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

nl_NL