Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Innovatief Locker Management Systeem van LoQit

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit biedt een revolutionaire en flexibele oplossing voor het beheer van lockers en uitgiftesystemen. Onze aanpak is gebaseerd op het zelfmanagementprincipe, wat betekent dat we streven naar een zorgeloze ervaring voor beheerders en meer autonomie voor gebruikers. Gebruikers kunnen de lockers eenvoudig beheren in de LoQit app en beheerders maken gebruik van het innovatieve Locker Management Systeem. 

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch sluitsysteem op maat

Wat uw wensen ook zijn: bij Loqit hebben we een elektronisch sluitsysteem die hierbij past. Of u nu kantoorlockers, schoolkluisjes, sportschoollockers of andere uitgiftesystemen heeft – ons flexibele systeem kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande infrastructuur.

Met uitgebreide mogelijkheden zoals tijdsrestricties, aanpasbare toegangsinstellingen en zelfs betalingsopties, kunt u vol vertrouwen rekenen op een sluitsysteem dat aan al uw verwachtingen voldoet. Samen bespreken we graag de mogelijkheden en creëren we een oplossing die perfect past bij uw organisatie.

Software as a Service (SaaS)

Bij LoQit werken we met een Software as a Service (SaaS)-model. Dit betekent dat beheerders en gebruikers profiteren van de voordelen van cloudgebaseerde software:

 • Centrale autorisatie: beheerders kunnen toegang verlenen en intrekken voor lockers en uitgiftesystemen, waardoor de beveiliging en efficiëntie worden verbeterd.

 • Betalingsopties: gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app, een exclusief betaalplatform dat alleen beschikbaar is bij LoQit.

 • Integratie: ons sluitsysteem kan naadloos worden geïntegreerd met andere systemen, waardoor beheerders een overzichtelijke en geïntegreerde beheeromgeving hebben.

 • Robuuste hardware: ondanks zijn geavanceerde functies is het LoQit sluitsysteem ontworpen met minimale elektronica, waardoor het minder gevoelig is voor omgevingsfactoren en een lange levensduur heeft.

Locker Management Systeem (LMS)

Ons Locker Management Systeem is speciaal ontwikkeld in samenwerking met onze partner KUARIO om de werklast voor beheerders tot een minimum te beperken. Hier zijn enkele van de mogelijkheden die ons LMS biedt:

 • Flexibel beheer: beheerders kunnen eenvoudig instellingen aanpassen en toegang verlenen via het webportal. Dit maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderende behoeften binnen uw organisatie.

 • Lockerbediening op Afstand: beheerders hebben volledige controle over de lockers en kunnen ze op afstand openen, vergrendelen of reserveren. Dit maakt het beheer van lockerbezetting efficiënter dan ooit.

 • Realtime monitoring: Ons LMS biedt real-time inzicht in het gebruik van lockers. Beheerders kunnen moeiteloos bijhouden welke lockers in gebruik zijn en wanneer ze worden vrijgegeven.

Innovatief Locker Management Systeem

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

 • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
 • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
 • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
 • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
 • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
 • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over de elektronische sluitsystemen van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL