In the spotlight: ACG Fire & Security, Australië

Partnership ACG

Met trots zetten we onze gewaardeerde Australische partner ACG Fire & Security in de schijnwerpers. Sinds het begin heeft ACG Fire & Security het elektronische sluitsysteem van LoQit omarmd.

 

ACG Fire & Security is gespecialiseerd in het helpen van organisaties bij het installeren van geautomatiseerde en geïntegreerde controlesystemen die de efficiëntie en operationele intelligentie van gebouwen verbeteren. Onze samenwerking stelt ACG in staat om LoQit’s elektronische sluitsysteem naadloos te integreren in de reeks systemen binnen de huidige ‘multi-tenant’ kantooromgevingen.

 

ACG past LoQit-oplossingen toe in onder andere ‘end-of-trip’ faciliteiten, kantooromgevingen met een activity-based thema en in industriële omgevingen. ACG werkt nauw samen met gebouweigenaren, huurders, interieurarchitecten, lockerfabrikanten en schrijnwerkbedrijven.

 

Project uitgelicht

Een opmerkelijk project is 130 Lonsdale Project in Melbourne. Binnen dit project heeft ACG haar expertise als beveiligingsintegrator toegepast in combinatie met het LoQit elektronische sluitsysteem voor een basisgebouw ‘end of trip’ douchefaciliteit met lockers voor huurders en daglockers op huurdersverdiepingen. In totaal 3700 lockers! Lees meer over dit project.

 

Prijswinnend concept

In 2019 werden ACG en LoQit in Melbourne bekroond met het ‘Access Control Product of the Year’. Een geweldig resultaat van de samenwerking tussen LoQit en ACG en het voortdurende harde werk van beide teams. ACG was ook een finalist voor ‘Geïntegreerde beveiligingsoplossing onder $ 500k’ voor hun onlangs voltooide LoQit-installatie op Martin Place 60 in Sydney.

 

Interesse in een partnership?

Wilt u partner worden van LoQit en uw diensten naar een hoger niveau tillen met de modernste elektronische sluitsystemen? Neem gerust per e-mail contact op met Erik Jorritsma.

nl_NL