Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronische lockers voor publieke ruimtes

Op zoek naar elektronische lockers voor publieke ruimtes? LoQit is uw partner voor flexibele lockeroplossingen. Ons elektronische sluitsysteem is ideaal voor gebruik in diverse openbare ruimtes. Of het nu gaat om luchthavens, winkelcentra, sport- en recreatiecentra, bibliotheken, ziekenhuizen of andere publieke ruimtes, de elektronische lockers van LoQit bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor veilige opslag.

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch lockersysteem publieke ruimtes

Met het geavanceerde elektronische sluitsysteem van LoQit profiteert u van talrijke voordelen in publieke ruimtes. Onze lockers bieden niet alleen een veilige opslagoplossing voor persoonlijke bezittingen, maar zorgen ook voor efficiënt ruimtegebruik en besparing van tijd en kosten.

Het premium lockersysteem maakt gebruik van een cloud-gebaseerde SaaS-oplossing, waardoor het altijd up-to-date is qua functionaliteiten en veiligheid. Met onze lockers kunnen gebruikers hun spullen veilig opbergen, terwijl beheerders realtime toegang hebben tot het beheer en de monitoring van de lockers.

elektronisch sluitsysteem sportscholen

Flexibel in gebruik

Het lockersysteem van LoQit voor publieke ruimtes biedt maximale flexibiliteit en maatwerk. Gebruikers kunnen de lockers op diverse manieren benutten, altijd en overal. Dankzij de dynamische instellingen kunnen gebruikers de kluisjes volledig anoniem gebruiken. Bovendien kunnen er tijdsrestricties worden ingesteld om te voorkomen dat ze langdurig worden bezet voor opslag. Het lockersysteem kan ook naadloos worden geïntegreerd met andere systemen, zoals HR-platforms of ledenadministratie, waardoor een geïntegreerde oplossing ontstaat voor een optimale gebruikservaring in publieke ruimtes.

Mogelijkheden elektronisch sluitsysteem LoQit

Met de elektronische lockers van LoQit zijn er talloze mogelijkheden voor zowel beheerders als gebruikers. Ons elektronisch sluitsysteem is gebaseerd op het principe van zelfmanagement, wat resulteert in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Premium lockersysteem

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is onderscheidend op zowel het gebied van functionaliteit als design, en wordt beschouwd als het meest innovatieve systeem op de Europese markt. Met onze lockermanagement software heeft u volledige controle over verschillende aspecten van het sluitsysteem. Met het elektronisch sluitsysteem van LoQit kunt u het gebruiksgemak en de functionaliteit van de lockers naar een nieuw niveau tillen. Pas het systeem aan uw voorkeuren aan en geniet van de meest geavanceerde oplossing op de markt.

lockersysteem op kantoor

Smart lockersysteem publieke ruimtes

LoQit levert door heel Europa elektronische lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over het elektronisch sluitsysteem van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL