Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronische lockers met betaalfunctie

Bent u op zoek naar elektronische lockers met een betaalfunctie? LoQit biedt een breed scala aan flexibele lockeroplossingen, waaronder elektronische lockersystemen met geïntegreerde betaalmogelijkheden. Deze lockers zijn ideaal voor verschillende toepassingen waarbij het nodig is om veilig spullen op te bergen en tegelijkertijd betalingen te verwerken.

Met het elektronisch sluitsysteem van LoQit bespaart u niet alleen veel ruimte, tijd en kosten. Het premium lockersysteem is dankzij onze cloud-based Saas-oplossing ook altijd up to date qua functionaliteiten en veiligheid. Met het lockersysteem van LoQit kunnen spullen te allen tijde veilig en efficiënt worden opgeborgen. 

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Efficiënt en veilig

Met het elektronische sluitsysteem van LoQit kunnen gebruikers hun persoonlijke bezittingen veilig en efficiënt opbergen. Het systeem biedt verschillende manieren om de lockers te openen, zoals via een smartphone, bedrijfspas, pincode of vingerscan. Dankzij de geïntegreerde betaalfunctie kunnen gebruikers gemakkelijk betalen voor het gebruik van de locker via een app op hun smartphone.

Elektronische lockers met betaalfunctie

Flexibel in gebruik

Het lockersysteem van LoQit is zeer flexibel en kan volledig naar uw wensen worden ingericht. U kunt lockers toewijzen aan medewerkers, bezoekers of klanten en bepalen welke betaalmethode wordt gebruikt. Hierdoor kunt u een persoonlijke en gepersonaliseerde ervaring bieden aan uw gebruikers.

Met het Locker Management Systeem van LoQit hebben beheerders volledige controle over de lockers en gebruikers. U kunt de toegangsrechten beheren, communiceren met gebruikers en de status van de lockervoorraad in real-time volgen. Daarnaast biedt het systeem integratiemogelijkheden met andere softwareoplossingen, zodat u al uw lockeractiviteiten kunt stroomlijnen.

Alle mogelijkheden op een rij

Volledige controle

U bepaalt wie er toegang heeft tot de lockers. Medewerkers, bezoekers, klanten of passanten? Moeten ze zich registreren of mogen ze anoniem gebruik maken van de assets?

Lockerbeheer

Beheerders kunnen de lockers en gebruikers beheren in het Locker Management Systeem van LoQit. Denk aan authenticatie, autorisatie en communicatie. U kunt eenvoudig inloggen via de browser op uw pc of laptop.

App voor gebruikers

Gebruikers kunnen in de app alle voorkomende acties uitvoeren. Een bedrijfsmiddel vooraf reserveren of claimen, de locker openen en de spullen retourneren.

Systeemintegratie

De lockermanagement software van LoQit is zo geschreven dat het eenvoudig is om een koppeling te maken of zelfs volledig te integreren met andere software systemen.

Digitale betaalfunctie

U kunt ervoor kiezen om de lockers zonder of tegen betaling beschikbaar te stellen. Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de app op hun smartphone.

Tracking

In het Locker Management Systeem kunt u precies zien welke lockers in gebruik zijn en welke medewerker het in gebruik heeft. Dit vereenvoudigt het terugvinden, mochten ze de spullen vergeten terug te brengen.

Elektronische lockers met betaalfunctie

LoQit’s elektronische lockersysteem voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Alle gegevens worden opgeslagen volgens de GDPR-richtlijnen en het systeem wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat het altijd up-to-date is op het gebied van beveiliging en functionaliteit. Bovendien is het systeem gebruiksvriendelijk, waardoor zowel gebruikers als beheerders gemakkelijk kunnen profiteren van de voordelen van elektronische lockers met een betaalfunctie.

lockersysteem op kantoor

Smart lockersysteem LoQit

LoQit levert door heel Europa elektronische sluitsystemen voor lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Jeroen van Dasselaar
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
jdasselaar@loqit.nl

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over het elektronisch sluitsysteem van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL