Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronisch sluitsysteem voor schoolkluisjes

Bent u op zoek naar een geavanceerd elektronisch sluitsysteem voor de kluisjes op school? LoQit staat klaar als uw partner in flexibele opbergoplossingen. Met onze uitgebreide ervaring in de onderwijssector, hebben we diepgaande kennis opgedaan over hoe kluisjes worden gebruikt door zowel leerlingen als studenten en de beheeraspecten die hierbij komen kijken.

Ons elektronisch sluitsysteem levert niet alleen een aanzienlijke besparing op qua ruimte, tijd en kosten, maar biedt dankzij onze cloudgebaseerde SaaS-oplossing ook continu de nieuwste functionaliteiten en optimale veiligheid. Het systeem van LoQit maakt het mogelijk om laptops, tablets, schoolbenodigdheden en telefoons altijd veilig op te bergen.

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch sluitsysteem schoolkluisjes

Op zoek naar een betrouwbare lockeroplossing om spullen veilig op te bergen? Het LoQit lockersysteem maakt een efficiënte en altijd beschikbare inzet van uw kluisjes mogelijk, zowel voor personeel als leerlingen. Met ons Locker Management Systeem (LMS) kan een beheerder eenvoudig kluisjes op afstand openen, blokkeren of vrijgeven, handig voor wanneer een gebruiker zijn of haar telefoon, pas of pincode vergeten is.

elektronisch sluitsysteem schoolkluisjes
elektronisch sluitsysteem op kantoor

Flexibel in gebruik

Ons lockersysteem biedt maximale flexibiliteit in gebruik en is volledig aanpasbaar aan uw wensen. Kluisjes kunnen geopend worden met een pincode, RFID-pas, vingerafdruk of zelfs een smartphone, waardoor de ouderwetse problemen met verloren sleutels tot het verleden behoren. De software is intuïtief en gebruiksvriendelijk, wat het toewijzen van kluisjes voor vast of wisselend gebruik eenvoudig maakt, evenals het aanpassen van kluisjes voor een nieuw schooljaar.

Voordelen van het elektronisch sluitsysteem

Door het principe van ‘zelfmanagement’ te hanteren, zorgt het elektronisch sluitsysteem van LoQit voor aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Het systeem ontlast de beheerder door hem een meer controlerende rol te geven, terwijl gebruikers meer vrijheid en zelfstandigheid krijgen in het beheer en gebruik van hun kluisje.

Smartphone app

Met de smartphone app kunnen gebruikers eenvoudig hun account beheren, zoals het koppelen van passen en het betalen voor het gebruik van de locker. Deze app zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

Cloud-based opslag

Het systeem maakt gebruik van het Microsoft Azure cloud-platform, die zorgt voor veilige opslag van gebruikersinformatie volgens de GDPR (AVG) richtlijnen. Bovendien heeft u zelf geen werk of kosten aan servers en software.

Systeemintegratie

Het LoQit systeem kan eenvoudig worden gekoppeld of geïntegreerd met bestaande systemen, zoals security, smart building, HR of facilitair management systemen. Zo creëert u een efficiënte werkwijze.

Software as a Service

Het elektronisch sluitsysteem kan worden afgenomen als een service, waardoor u volledig ontzorgd wordt op het gebied van locker management. Uw systemen blijven altijd up-to-date qua beveiliging en functionaliteit.

Flexibel gebruik

Het lockersysteem biedt u de mogelijkheid om lockers zowel vast als dynamisch toe te wijzen. Gebruikers kunnen een 'eigen' locker toegewezen krijgen of per keer een andere locker. Deze opties kunnen ook naast elkaar bestaan.

Betaalsysteem

Gebruikers kunnen eenvoudig betalen voor gebruik via de digitale wallet in de app. LoQit beschikt over een banklicentie en kan en mag digitaal geld beheren. Dure en storingsgevoelige betaalterminals zijn hiermee verleden tijd!

Authenticatie

Het LoQit systeem ondersteunt diverse authenticatiemethoden. Denk aan pasjes, vingerafdrukken, pincode, RFID, QR code en smartphone-app. Gebruikers kunnen de methode kiezen die het beste bij hen past.

Lockerbeheer

Beheerders kunnen eenvoudig online inloggen in het lockermanagementsysteem. Authenticatie, autoriastie en communicatie gebeurt allemaal centraal. Bovendien heeft u realtime inzicht in het gebruik van de lockers.

Gebruiksvriendelijk

Het sluitsysteem heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp voor zowel beheerders als gebruikers. Het reserveren, claimen en gebruiken van een locker gaat eenvoudig. Net zoals het online beheren.

Veiligheid

Het systeem is ontworpen met sterke beveiligingsmatregelen. Zo wordt al het dataverkeer versleuteld middels HTTPS (TLS) verzonden en is het systeem SOC1/SOC2 en SSAE 16/ISAE 3402 gecertificeerd.

Premium lockersysteem

LoQit’s elektronisch sluitsysteem is toonaangevend in zowel functionaliteit als design binnen de Europese markt. De lockermanagement software biedt uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke configuratie, van het instellen van de openingstechniek tot aanpassingen voor een gebruiksvriendelijker ervaring, zoals het deurtje dat opent met een simpele duw. LoQit realiseert het allemaal voor u!

lockersysteem op kantoor

Smart lockersysteem voor schoolkluisjes

LoQit levert door heel Europa elektronische sluitsystemen voor lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Dennis Hensums
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
dhensums@loqit.nl

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over het elektronisch sluitsysteem van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL