Lock it safe & easy

Premium elektronisch sluitsysteem    |    Zeer gebruiksvriendelijk  | Geïntegreerd in netwerkomgeving

Elektronisch lockersysteem postvakken

Op zoek naar een elektronisch lockersysteem voor uw postvakken? LoQit is uw partner voor flexibele locker oplossingen. Het lockersysteem van LoQit is uitermate geschikt voor het ontvangen en distribueren van post onder werknemers en collega’s. Een populaire oplossing bij kantoren en scholen, omdat de elektronische lockers als gecombineerde lockers gebruikt kunnen worden. Kleding, laptops, accessoires en post kunnen eenvoudig worden opgeborgen.

Met het elektronisch sluitsysteem van LoQit bespaart u niet alleen veel ruimte, tijd en kosten. Het premium lockersysteem is dankzij onze cloud-based Saas-oplossing ook altijd up to date qua functionaliteiten en veiligheid. Met het lockersysteem van LoQit kunnen spullen te allen tijde veilig en efficiënt worden opgeborgen. 

Veilig

Gebruiks- vriendelijk

Premium

Elektronisch lockersysteem postvakken

Op zoek naar een plek waar u veilig post kunt ontvangen en distribueren onder werknemers en collega’s? En hen tegelijkertijd voorzien van een plek waar ze veilig hun spullen kunnen opbergen? Dat kan met het lockersysteem van LoQit! Door onze jarenlange ervaring hebben we een sluitsysteem kunnen ontwikkelen die naadloos aansluit op de manier van werken binnen diverse sectoren zoals kantoren en scholen. Zo kunt u onder andere: 

lockersysteem ziekenhuis
lockersysteem voor ziekenhuizen

Flexibel in gebruik

Het lockersysteem van LoQit is zeer flexibel in gebruik en geheel naar wens in te richten. Een perfecte oplossing voor het ontvangen en distribuieren van post. U kunt een locker aan elke medewerker toewijzen of de lockers dynamisch gebruiken. Een combinatie van beide opties is ook mogelijk. 

De lockers kunnen worden bediend met een smartphone, bedrijfspas, pincode of vingerscan. De tijdsrestricties zorgen voor een goede beschikbaarheid en met de ‘push to open’ functie kunnen de deuren tegelijkertijd en greeploos worden geopend om ze te reinigen. 

Mogelijkheden elektronische lockers LoQit

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit zorgt voor een enorme tijd- en kostenbesparing. Ons systeem is ontwikkeld vanuit het principe ‘zelfmanagement’. De beheerder wordt zoveel mogelijk ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid met betrekking tot het beheren en gebruiken van een locker. 

Premium lockersysteem

Het elektronisch sluitsysteem van LoQit is zowel qua functie als design het meest innovatieve systeem op de Europese markt. Vanuit de lockermanagement software is het mogelijk om van alles zelf te regelen. Zo kunt u onder andere zelf de manier van openen van het slot configureren. Of u nu wilt dat het deurtje openspringt wanneer de gebruiker de locker opent of wanneer u liever heeft dat de lockers openen wanneer u een duwtje geeft tegen de deur – LoQit maakt het allemaal mogelijk.

lockersysteem op kantoor

Functionaliteiten van het elektronisch lockersysteem

De mogelijkheden van het elektronische sluitsysteem van LoQit zijn eindeloos en kunnen geheel op uw wensen worden afgestemd. Dit maakt het lockersysteem uitermate geschikt voor verschillende sectoren, waaronder de kantoren en scholen die postvakken nodig hebben.

Voor beheerders

Voor gebruikers

Smart lockersysteem LoQit

LoQit levert door heel Europa elektronische sluitsystemen voor lockers en uitgiftesystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze experts denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag een demonstratie aan of een vrijblijvende offerte.

Advies nodig?

Gerhard Sloots
Nederland
+31 (0)6 53 65 64 72
gsloots@loqit.nl

Jeroen van Dasselaar
Buitenland
+31 (0)6 40 62 78 17
jdasselaar@loqit.nl

Veelgestelde vragen

Een elektronisch sluitsysteem is een intelligent sluitsysteem dat voorzien is van elektronica en aangestuurd wordt met software. Dit sluitsysteem kan op twee manieren stroom krijgen: via netstroom of via een batterij. Het slot kan eenvoudig worden bediend via de telefoon of tablet dankzij een app die te downloaden is in de Play store of Apple store. Sommige sluitsystemen kun je ook bedienen met een pincode, badge, keycard of druppel.

De gebruiker kan met een elektronisch sluitsysteem eenvoudig zijn of haar eigen account koppelen aan het systeem en zo altijd en overal de locker bedienen. De beheerder heeft een meer toezichthoudende taak. Hij kan de instellingen voor gebruik op afstand aanpassen en heeft realtime inzicht in het lockergebruik. 

Wanneer een elektronisch sluitsysteem op het netstroom wordt aangesloten, betekent dit dat het slot van iedere locker apart bekabeld wordt. Via het net wordt de stroom dan toegediend naar het sluitsysteem. Dit is een goede optie voor als je nieuwe lockers laat plaatsen en niet de nadelen van het continu vervangen van batterijen voor batterijsloten wilt ervaren.

Door te kiezen voor een bekabeld sluitsysteem heb je tevens meer opties voor het gebruik van het lockerslot. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de software tijdsrestricties toevoegen, instellen wanneer lockers standaard worden vrijgegeven of betaalmogelijkheden toevoegen. En ook het scherm kan tot in detail op maat gemaakt worden.

Er zijn vele manieren om de toegang af te sluiten van lockers en/of uitgiftesystemen. Tegenwoordig gebeurt dit steeds vaker elektronisch en dit biedt vele voordelen. De voordelen verschillen per aanbieder. Het sluitsysteem van LoQit brengt een groot gebruiksgemak met zich mee. Het systeem is overzichtelijk, eenvoudig te beheren en je kunt de toegang voor lockers en uitgiftesystemen centraal autoriseren. 

  • Bij LoQit werken we met een SaaS-oplossing. Beheerders en gebruikers werken vanuit een account en kunnen op deze manier heel veel zelf regelen.
  • De gebruiker kan de locker eenvoudig bedienen via de LoQit app en de beheerder kan in één overzichtelijk systeem alle lockers beheren.
  • Gebruikers kunnen eenvoudig betalen via de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform waar alleen het sluitsysteem van LoQit over beschikt.  
  • In de app kan de gebruiker elk gewenste RFID kaart koppelen aan het account. Zo kan de gebruiker zelf een kaart verwijderen bij verlies of een nieuwe kaart koppelen.
  • Het LoQit sluitsysteem kan geïntegreerd of gekoppeld worden aan elk gewenst systeem. Wel zo overzichtelijk voor de beheerder.
  • Deze klinkt wellicht een beetje gek, maar het sluitsysteem van LoQit bevat weinig elektronica. Het systeem is hierdoor minder gevoelig voor omgevingsfactoren.

Download gratis onze brochure

Meer weten over het elektronisch sluitsysteem van LoQit? Download gratis de brochure!

We gaan met zorg met uw data om. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

nl_NL