SaaS: een flexibele totaaloplossing voor lockersystemen

Een uniek, innovatief concept dat inspeelt op het optimaal en flexibel gebruik maken van lockers: SaaS, oftwel Software as a Service. Het biedt vele voordelen, en één van de grootste voordelen is dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van ICT. 

Bij LoQit heeft u de mogelijkheid om het complete lockermanagement voor uw lockers of uitgiftesystemen als een service af te nemen. Uw systemen zijn dan altijd up to date qua beveiliging en functionaliteit. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen. 

software as a service

Zelfmanagement

Met de SaaS-oplossing voor elektronische sluitsystemen wordt de beheerslast van de beheerder zo laag mogelijk gehouden. De beheerder wordt met de software bijna volledig ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. In het Locker Management Systeem (LMS) kan de beheerder veel belangrijke zaken zelf regelen. Denk aan:

  • Het indelen, groeperen en configuren van lockers.
  • Aanmaken van groepen en/of type gebruikers. Bijvoorbeeld betalende of niet betalende gebruikers.
  • Lockers verschillend configureren: vast of tijdelijk, inname of uitgifte, betalen of niet betalen etc. 
  • Eenvoudig toegang verschaffen en ontzeggen aan gebruikers.
  • Met één druk op de knop kunt u alle lockers openen.

De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid bij het beheren en gebruiken van een locker. Zij kunnen hun locker beheren vanuit de LoQit app, waar ze eenvoudig een locker kunnen reserveren en vrijgeven. Tevens kunnen ze elk gewenste RFID kaart koppelen aan hun account, waarmee ze in het vervolg hun locker mee kunnen openen. Verder kunnen ze hun digitale wallet beheren en opwaarderen in de app. Een unieke mogelijkheid die alleen het sluitsysteem van LoQit biedt. 

Waarom lockermanagement als een service?

Naast de flexibiliteit en zelfstandigheid van het Locker Management Systeem, biedt de SaaS-oplossing nog meer voordelen:

Cloud-based

Het systeem is altijd up to date qua beveiliging dankzij de functionaliteiten binnen het Microsoft Azure cloud-platform.

Virtueel betalen

Uniek aan het lockersysteem is de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform dat gekoppeld is aan een account en niet aan een betaalterminal.

saas sluitsysteem

Systeemintegratie

De flexibiliteit van het lockersysteem maakt het mogelijk om het eenvoudig te koppelen of te integreren in bestaande systemen.

Werken in een account

Zowel beheerders als gebruikers werken vanuit een account waarin veel zelf geregeld kan worden voor een efficiënte werkwijze en makkelijke bediening.

Software as a Service 

Als specialist in elektronische sluitsystemen en lockeroplossingen is LoQit een belangrijke speler op de Europese lockermarkt. Wij weten wat er in de markt speelt en waar de behoeftes liggen van de eindgebruiker voor diverse sectoren. Van het onderwijs, de zorg en sportscholen, tot aan de nieuwe werkomgevingen bij bedrijven, LoQit weet wat er nodig is en denkt graag met u mee. 

Meer weten over het lockermanagement systeem van LoQit als een service? Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons lockersysteem. 

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Laatste nieuws

More To Explore

betaaltechnologie lockers

Integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen

In een constant veranderende wereld waarin technologische vooruitgang en de behoefte aan gebruiksgemak en veiligheid snel toenemen, wordt de noodzaak voor innovatieve oplossingen steeds duidelijker. Een voorbeeld hiervan is de slimme integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen, zoals door LoQit geïmplementeerd.

personeelslockers van der valk

Personeelslockers voor Van der Valk Haarlem

Een nieuwe samenwerking met Kupan! Dé producent van compacte High Pressure Laminate (HPL) wanden, deuren en meubelen. In samenwerking hebben we de kleedkamers van Van der Valk in Haarlem voorzien van 80 high-end HPL lockers.  Voor zowel de dames- als

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech lockers, compleet met LoQit’s geavanceerde sluitsysteem en de handige NAYAX betaalfunctie. Deze smart lockers

nl_NL