SaaS: een flexibele totaaloplossing voor lockersystemen

Een uniek, innovatief concept dat inspeelt op het optimaal en flexibel gebruik maken van lockers: SaaS, oftwel Software as a Service. Het biedt vele voordelen, en één van de grootste voordelen is dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van ICT. 

Bij LoQit heeft u de mogelijkheid om het complete lockermanagement voor uw lockers of uitgiftesystemen als een service af te nemen. Uw systemen zijn dan altijd up to date qua beveiliging en functionaliteit. Bovendien kunt u eenvoudig opschalen en functionaliteiten toevoegen. 

software as a service

Zelfmanagement

Met de SaaS-oplossing voor elektronische sluitsystemen wordt de beheerslast van de beheerder zo laag mogelijk gehouden. De beheerder wordt met de software bijna volledig ontzorgd en krijgt een meer monitorende taak. In het Locker Management Systeem (LMS) kan de beheerder veel belangrijke zaken zelf regelen. Denk aan:

  • Het indelen, groeperen en configuren van lockers.
  • Aanmaken van groepen en/of type gebruikers. Bijvoorbeeld betalende of niet betalende gebruikers.
  • Lockers verschillend configureren: vast of tijdelijk, inname of uitgifte, betalen of niet betalen etc. 
  • Eenvoudig toegang verschaffen en ontzeggen aan gebruikers.
  • Met één druk op de knop kunt u alle lockers openen.

De gebruiker krijgt meer zelfstandigheid bij het beheren en gebruiken van een locker. Zij kunnen hun locker beheren vanuit de LoQit app, waar ze eenvoudig een locker kunnen reserveren en vrijgeven. Tevens kunnen ze elk gewenste RFID kaart koppelen aan hun account, waarmee ze in het vervolg hun locker mee kunnen openen. Verder kunnen ze hun digitale wallet beheren en opwaarderen in de app. Een unieke mogelijkheid die alleen het sluitsysteem van LoQit biedt. 

Waarom lockermanagement als een service?

Naast de flexibiliteit en zelfstandigheid van het Locker Management Systeem, biedt de SaaS-oplossing nog meer voordelen:

Cloud-based

Het systeem is altijd up to date qua beveiliging dankzij de functionaliteiten binnen het Microsoft Azure cloud-platform.

Virtueel betalen

Uniek aan het lockersysteem is de Wallet in de LoQit app. Een betaalplatform dat gekoppeld is aan een account en niet aan een betaalterminal.

saas sluitsysteem

Systeemintegratie

De flexibiliteit van het lockersysteem maakt het mogelijk om het eenvoudig te koppelen of te integreren in bestaande systemen.

Werken in een account

Zowel beheerders als gebruikers werken vanuit een account waarin veel zelf geregeld kan worden voor een efficiënte werkwijze en makkelijke bediening.

Software as a Service 

Als specialist in elektronische sluitsystemen en lockeroplossingen is LoQit een belangrijke speler op de Europese lockermarkt. Wij weten wat er in de markt speelt en waar de behoeftes liggen van de eindgebruiker voor diverse sectoren. Van het onderwijs, de zorg en sportscholen, tot aan de nieuwe werkomgevingen bij bedrijven, LoQit weet wat er nodig is en denkt graag met u mee. 

Meer weten over het lockermanagement systeem van LoQit als een service? Onze accountmanagers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van ons lockersysteem. 

Contact

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Laatste nieuws

More To Explore

scalda

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. In totaal bieden ze 17 verschillende opleidingen aan. Van sport, bewegen en dans tot aan maritiem en logistiek. Onlangs heeft LoQit in samenwerking met Sonesto 120 nieuwe elektronische lockers geplaatst

slimme lockeroplossing

Beveiliging en privacy in slimme lockeroplossingen

In een tijd waarin technologie steeds meer in ons dagelijks leven is geïntegreerd, zijn slimme lockeroplossingen een welkome toevoeging voor bedrijven en instellingen. Deze innovatieve systemen bieden niet alleen handige opslagmogelijkheden, maar ook een naadloze en efficiënte gebruikerservaring. Bij LoQit hebben we meer dan tien jaar ervaring in het veilig opbergen van waardevolle spullen. Ons state-of-the-art elektronisch sluitsysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar handhaaft ook de hoogste normen voor beveiliging en privacy.

Optimalisatie van ruimtegebrek met smart lockers

Onze premium lockeroplossingen bieden moeiteloze toegang, ongeëvenaarde beveiliging en naadloos beheer van persoonlijke bezittingen. Om aan de diverse behoeften van gebruikers te voldoen, bieden we een scala aan identificatiemethoden aan. Denk hierbij aan toegangspassen, vingerafdrukken, pincodes, RFID, QR-codes en smartphone-apps. Zo kan een fitnessliefhebber bijvoorbeeld een pincode intoetsen om zijn locker te openen, terwijl een kantoormedewerker zijn toegangspas gebruikt. Deze verschillende methoden zorgen voor ultiem gebruiksgemak en personalisatie.

nl_NL