Integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen

In een constant veranderende wereld waarin technologische vooruitgang en de behoefte aan gebruiksgemak en veiligheid snel toenemen, wordt de noodzaak voor innovatieve oplossingen steeds duidelijker. Een voorbeeld hiervan is de slimme integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen, zoals door LoQit geïmplementeerd. 

Gemakkelijk en storingsvrij betalen met de Digitale Wallet

LoQit’s geavanceerde betaalsysteem luidt het einde in van traditionele, storingsgevoelige betaalterminals. Dit digitale betaalsysteem maakt het mogelijk voor gebruikers om eenvoudig te betalen via een digitale wallet, geïntegreerd in de KUARIO app. Dit leidt tot het verdwijnen van zowel technische als administratieve ongemakken. Beheerders profiteren van deze verandering door een efficiëntere en kostenbesparende operatie, vrij van de gebruikelijke administratieve lasten.

Unieke digitale betaalmogelijkheid

LoQit’s systeem stelt gebruikers in staat om direct en eenvoudig te betalen via hun digitale wallet. Dankzij de eigen banklicentie, kan LoQit digitaal geld beheren, wat een uitzonderlijke en waardevolle feature is. Deze digitale betaalmogelijkheid is niet alleen efficiënt en veilig, maar biedt ook aanzienlijke besparingen in termen van kosten en tijd. Gebruikers hebben binnen één applicatie de vrijheid om hun saldo te beheren, betalingen te doen, en zelfs geld over te maken tussen gebruikers.

digitale betaalmogelijkheid elektronische locker

De veelzijdigheid van de KUARIO App

De KUARIO app staat centraal in de interactie tussen het lockersysteem en de gebruikers. Deze app biedt een breed scala aan functies: 

  • Transparantie: gebruikers krijgen een helder overzicht van transacties, gekoppelde passen en saldo.
  • Flexibiliteit: saldo beheren en opwaarderen gaat eenvoudig via populaire betaalmethoden zoals iDEAL en PayPal.
  • Gemak: gebruikers kunnen lockers reserveren en direct betalen vanaf afstand.
  • Connectiviteit: het koppelen van diverse passen voor betalingen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Controle en inzicht voor beheerders

Het management dashboard van LoQit biedt beheerders volledige zichtbaarheid op zowel technische als financiële aspecten van de lockeroplossingen. Het systeem stelt beheerders in staat om:

  • Lockers en lockergroepen efficiënt te beheren.
  • Betaalfuncties en tarieven aan te passen.
  • Uitgebreide rapportages te ontvangen over het gebruik van lockers en financiële transacties.
  • Periodieke financiële processen, zoals overboekingen naar bedrijfsrekeningen, te automatiseren.
Laptop_Mock-Up_01

Door deze functionaliteiten biedt het systeem een naadloze financiële afhandeling en stelt het beheerders in staat hun lockersystemen te optimaliseren met volledige controle en duidelijk inzicht.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

personeelslockers van der valk

Personeelslockers voor Van der Valk Haarlem

Een nieuwe samenwerking met Kupan! Dé producent van compacte High Pressure Laminate (HPL) wanden, deuren en meubelen. In samenwerking hebben we de kleedkamers van Van der

lockers experience factory

Nieuwe lockers voor Experience Factory in Eupen

LoQit en EAZZ, een vooraanstaande leverancier van high-end en high-tech interieuroplossingen, bundelen hun krachten! In samenwerking hebben we Experience Factory in Eupen voorzien van 51 high-tech

nl_NL