Integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen

In een constant veranderende wereld waarin technologische vooruitgang en de behoefte aan gebruiksgemak en veiligheid snel toenemen, wordt de noodzaak voor innovatieve oplossingen steeds duidelijker. Een voorbeeld hiervan is de slimme integratie van betaaltechnologie in lockeroplossingen, zoals door LoQit geïmplementeerd. 

Gemakkelijk en storingsvrij betalen met de Digitale Wallet

LoQit’s geavanceerde betaalsysteem luidt het einde in van traditionele, storingsgevoelige betaalterminals. Dit digitale betaalsysteem maakt het mogelijk voor gebruikers om eenvoudig te betalen via een digitale wallet, geïntegreerd in de KUARIO app. Dit leidt tot het verdwijnen van zowel technische als administratieve ongemakken. Beheerders profiteren van deze verandering door een efficiëntere en kostenbesparende operatie, vrij van de gebruikelijke administratieve lasten.

Unieke digitale betaalmogelijkheid

LoQit’s systeem stelt gebruikers in staat om direct en eenvoudig te betalen via hun digitale wallet. Dankzij de eigen banklicentie, kan LoQit digitaal geld beheren, wat een uitzonderlijke en waardevolle feature is. Deze digitale betaalmogelijkheid is niet alleen efficiënt en veilig, maar biedt ook aanzienlijke besparingen in termen van kosten en tijd. Gebruikers hebben binnen één applicatie de vrijheid om hun saldo te beheren, betalingen te doen, en zelfs geld over te maken tussen gebruikers.

digitale betaalmogelijkheid elektronische locker

De veelzijdigheid van de KUARIO App

De KUARIO app staat centraal in de interactie tussen het lockersysteem en de gebruikers. Deze app biedt een breed scala aan functies: 

  • Transparantie: gebruikers krijgen een helder overzicht van transacties, gekoppelde passen en saldo.
  • Flexibiliteit: saldo beheren en opwaarderen gaat eenvoudig via populaire betaalmethoden zoals iDEAL en PayPal.
  • Gemak: gebruikers kunnen lockers reserveren en direct betalen vanaf afstand.
  • Connectiviteit: het koppelen van diverse passen voor betalingen verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Controle en inzicht voor beheerders

Het management dashboard van LoQit biedt beheerders volledige zichtbaarheid op zowel technische als financiële aspecten van de lockeroplossingen. Het systeem stelt beheerders in staat om:

  • Lockers en lockergroepen efficiënt te beheren.
  • Betaalfuncties en tarieven aan te passen.
  • Uitgebreide rapportages te ontvangen over het gebruik van lockers en financiële transacties.
  • Periodieke financiële processen, zoals overboekingen naar bedrijfsrekeningen, te automatiseren.
Laptop_Mock-Up_01

Door deze functionaliteiten biedt het systeem een naadloze financiële afhandeling en stelt het beheerders in staat hun lockersystemen te optimaliseren met volledige controle en duidelijk inzicht.

Businesspark Friesland-West 27A, 8447 SL Heerenveen

info@loqit.nl, +31 (0)512 20 40 40

Meer informatie?

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Laatste nieuws

Kennemer Lyceum

Uitbreiding voor Kennemer Lyceum in Overeen

Voor het Kennemer Lyceum in Overeen hebben we in samenwerking met Oostwoud 260 extra elektronische lockers geplaatst. Uitgerust met het LoQit sluitsysteem, dat zowel voor de studenten als beheerders eenvoudig te bedienen is.

lockersysteem mogelijkheden

Eén lockersysteem, een veelvoud aan mogelijkheden

Stel je voor: met één simpele druk op de knop niet alleen je persoonlijke bezittingen veilig opbergen, maar ook pakketjes ontvangen, beheren en uitgeven. Dit is allemaal mogelijk met het lockersysteem van LoQit!

business development manager

Vacature Microsoft Azure Engineer

Bij LoQit zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven Microsoft Azure Engineer om ons team te versterken. Als software engineer speel je een belangrijke rol in het configureren, monitoren en optimaliseren van ons SaaS-platform binnen de Microsoft Azure omgeving. Je gaat zelfstandig te werk en zowel binnen deze functie als in de organisatie kun je op verschillende manieren het verschil maken.

nl_NL