Webinar veranderingen op de lockermarkt

De lockermarkt staat aan de vooravond van spectaculaire veranderingen. Nieuwe ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld ‘van bezit naar gebruik’ en integratie van locker software met toegangscontrole systemen, betaaloplossingen en facilitaire platforms geven een heel nieuw perspectief op de markt voor het veilig opbergen van spullen. Hoe we hierop inspelen introduceren we graag tijdens het webinar. Het webinar is gericht op de onderwijssector en duurt 60 minuten.

Programma webinar:

– Software as a Service lockermanagement systemen (Gerhard Sloots, Sales Manager, LoQit)

– Softwareplatformen onderwijs KUARIO + koppelingen (Jeroen van Dasselaar, Account Manager,               KUARIO)

– Nieuw systeem LoQit (Jan Betten, Chief Technology Officer, LoQit)

– Q&A

 

Klik hier om u aan te melden voor het webinar op 21 januari 2021.

NL